Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
vzdělávání / foto: shutterstok

Naučte se motivovat své zaměstnance

Každý manažer, podnikatel a všichni ostatní, kteří vedou tým lidí, by si měli uvědomit, jak důležitá je motivace zaměstnanců.

Tým je mnohem produktivnější a funguje lépe, pokud mu šéfuje někdo, kdo ví, jak lidi motivovat, jakým způsobem jim sdělovat pochvaly i pokárání či co by se mělo dít na týmových poradách. Veškeré tyto zásady se dají naučit.

Práce s lidmi není zrovna snadná. Každý je jiný, takže kdo chce efektivně motivovat celý tým, musí poznat všechny jednotlivce. Ne vždycky jsou totiž vhodnou motivací jen peníze, a co motivuje jednoho, nemusí fungovat na druhého. Téměř všichni odborníci se shodnou na tom, že klíčová je komunikace. Nesmíte se bát se svými zaměstnanci mluvit. Jenže jakým způsobem? Jak vůbec správně sdělit chválu či naopak kritiku?

Přijďte se vše naučit na otevřený kurz

Dostatek rad najdete v knihách, povedené zdroje informací se dají vypátrat i na internetu. Jenže ruku na srdce – opravdu si na ně uděláte čas? Efektivnějším způsobem učení se práci s lidmi bude spíš návštěva speciálně zaměřeného kurzu. Vzdělávací společnost MotivP jeden takový zaměřený na motivaci zaměstnanců chystá. Během jednoho dne se tam dozvíte všechno potřebné, a ještě se seznámíte se spoustou zajímavých lidí. Potkáte zkušené přednášející a také další účastníky. Každý kurz MotivP je takovým příjemným posezením, vždy se najde čas na přestávku a popovídání si u dobré kávy.

Termínů je několik, tak si vyberte ten svůj

Na kurzu Motivace zaměstnanců se naučíte motivovat lidi, analyzovat motivační a demotivační faktory, porozumět principům vedení lidí. Výstupem jednodenního kurzu se stane seznam praktických aktivit, které budete moci následně aplikovat přímo na svém pracovišti.

Kurz bude probíhat jak v Praze, tak v Brně. Pro obě města jsou vypsány dva termíny, přičemž na každém z nich se sejde 6 – 14 účastníků. Budete se tedy bavit v rámci malé skupinky. V Brně kurz povede Lenka Baková, v Praze Pavel Raška. V ceně jsou přitom nejen materiály a závěrečný certifikát, ale také celodenní občerstvení. Bude o vás postaráno po všech stránkách.

K tomuto článku není otevřena diskuze