Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Studium / foto: pixbay

Studium MBA na prestižní škole vás posune dál

Dynamický rozvoj prakticky ve všech oborech lidské činnosti klade na pracovníky stále nové a nové nároky v oblasti odborných či obecných znalostí i flexibility.

Díky tomu je celoživotní vzdělávání jednou z podmínek rozvoje schopností a v důsledku potom i kariérního postupu. V mnoha oborech je v tomto ohledu tím významným krokem správných směrem studium MBA – Master of Business Administration. V čem spočívá, pro koho je určeno a jak může pomoci právě vám?

Pro koho je studium určeno?

Studijní programy MBA jsou zaměřeny na prohlubování manažerských dovedností a rozšiřování praktických dovedností v oboru. Primárně jsou určeny pro podnikatele, vedoucí pracovníky, členy středního a vrcholového managementu firem i úřadů a dalších orgánů státní správy či další zájemce z řad těch, kteří chtějí vzít budoucnost do svých rukou a díky studiu významně zvýšit své uplatnění na trhu práce, osvojit si moderní postupy nebo získat jistotu v řešení situací a problémů v jejich konkrétní praxi.

Jak studium probíhá?

MBA programy jsou dostupné v mnoha oborech od školství a zdravotnictví po mezinárodní vztahy či finanční správu a jsou koncipovány tak, aby nenarušovaly profesní život studujících, probíhají tak buď kombinovanou, nebo distanční formou. Studujícím přinesou prohloubení teoretických znalostí, ale soustředí se především na průnik těchto znalostí do praxe.

Úspěšné absolvování MBA studia vám přinese nové znalosti i dovednosti, které budete moci uplatnit na své stávající pozici nebo jimi zaujmout nové zaměstnavatele, pro které jsou absolventi MBA programů vysoce atraktivní. Pokud podnikáte, získané zkušenosti mají potenciál pomoci vaší firmě k cestě k výšinám úspěchu. Pokud spadáte do některé ze zmíněných skupin, MBA studium je pro vás tou pravou volbou! Více informací se dozvíte na Ústavu práva a právní vědy.

Studium MBA na prestižní škole vás posune dál

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!