Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Termolis ptc380 / foto: termolisy.cz

Jak efektivně podporovat značku? Tipy i pro vaši firmu

Každá firma potřebuje reklamu. Kromě té klasické, kdy je propagován produkt nebo služba, nelze zapomenout také na reklamu, která je zacílena na brand. Tedy přímo na značku, nejčastěji logo firmy.

Jak na efektivní propagaci? Podívejte se s námi.

Firemní oblečení

Tímto lze takzvaně zabít dvě mouchy jednou ranou. Firemní oblečení zaměstnanci ocení, jelikož nemusí využívat svoje. Vy jako podnikatel navíc oceníte, že budou vaši lidé působit jednotně. Zde lze navíc využít standardní termolisy na textil, díky kterým je možné potisknout doslova jakýkoliv kus oblečení jakýmkoliv motivem. Zde pochopitelně doporučíme primárně logo firmy. na každé zakázce tak bude vaše značka dokonale propagována.

Reklamní předměty

Rozdává je každá firma. Jak proto, aby potěšila případné zákazníky, tak i proto, aby si tímto způsobem dělala reklamu. Samozřejmé je to, že reklamní předměty by měly být potištěny logem, nebo jinými pro firmu poznávacími a typickými znaky. A jaké reklamní předměty dnes dominují? Některé jsou klasické, jiné jsou přece jenom modernější:

- Různé druhy tužek

- Deštníky

- Flash disky

Výběr však může být mnohem bohatší a záleží na každé firmě, jakým směrem se vydá, nebo kde a proč předměty rozdává.

Automobily

Málokterá firma nemá alespoň jeden vlastní automobil, se kterým jezdí. Je v podstatě jedno, o jakou se jedná automobilku a značku vozu. Důležité je, aby na něm bylo také vyobrazené minimálně logo firmy. K tomu se dají využít řezací plotry, které zajistí, že bude vytvořen přesně ten motiv, který je požadován. Někdo poptává spíše decentní polep na dveřích či v zadní části, jiný si nechá polepit doslova celý automobil. Co však musíme říci my? Že z hlediska budování brandu je to velmi dobrý směr. Zvláště, pokud se s vozy často jezdí. Během každého dnes uvidí dané logo tisíce jiných motoristů, kteří si ho mohou snadno zapamatovat.

Jak efektivně podporovat značku? Tipy i pro vaši firmu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!