Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bazar / foto: Shutterstock

Prodejte všechny nepotřebné věci a vydělejte si na zimní radovánky

Pokud se vám začínají hromadit nepotřebné věci, měli byste se s nimi rozloučit. Prodej použitého zboží vám navíc přinese nějakou korunu do rodinného rozpočtu.

Jestliže jste se tedy rozhodli zbavit se předmětů, které neplánujete používat, nabízí se vám několik možností, jak je prodat. Snad nejpohodlnější je vložit inzeráty na některý z inzertních portálů. V následujících řádcích vám jeden představíme.

V okamžiku, kdy rtuť teploměru klesá k bodu mrazu, se lidé pouští do důkladného úklidu domácnosti. Přece jen, v sychravém počasí se nikomu nechce trávit čas na zahradě. Během uklízení jistě narazíte na přebytečné věci, které vám zabírají spoustu místa. Zbavte se jich jednou provždy.

Inzerce zdarma na BIGinzerce.cz

Samozřejmě existují různé placené služby, ale na co vkládat inzerát za peníze, když jsou některé inzerce zdarma? Prodávají úplně stejně, akorát za ně neplatíte. Jedním z neplacených serverů je BIGinzerce.cz, který se pyšní měsíční návštěvností před 100 tisíc uživatelů. Od svého zrodu inzertní webovou stránku navštívilo už přes milion návštěvníků.

Jakmile na webovou stránku vstoupíte, zaujme vás přehledné rozdělení do mnoha kategorií. Ať už si tedy chcete něco koupit, nebo naopak prodat, zavítáte přímo do kategorie, o kterou máte zájem. Jak jednoduché.

Na BIGinzerce.cz prodáte vše od sportovních potřeb po fotoaparáty

Kategorie jsou různorodé. Populární je sportovní bazar, kde bez problémů prodáte golfové hole, jež jste si pořídili v domnění, že někdy začnete hrát golf. Zbavíte se také rotopedu, na němž si nyní odkládáte pouze oblečení, i hokejové výbavy.

Velice navštěvovaný je mimo jiné fotobazar, kde prodáte digitální zrcadlovky, videokamery a další příslušenství pro focení. Jestliže jste se rozloučili se snem, že se z vás stane profesionální fotograf, bylo by zbytečné skladovat doma nástroje na focení, s nimiž ani neumíte.

K tomuto článku není otevřena diskuze