Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
StarDance / foto: www.ceskatelevize.cz

Investice s návratností 400% - to je sázka na taneční soutěž StarDance

Taneční soutěž StarDance, kterou vysílá Česká televize každý sobotní večer, se přehoupla do své druhé poloviny.

V soutěži aktuálně zbývá posledních 5 tanečních párů a o celkovém vítězi se rozhodne v posledním 10. dílu této řady, který odvysílá ČT 15. prosince 2018. Právě v tomto dílu se diváci dozvědí, který z tanečních párů vyhraje StarDance 2018. Kdo je vaším favoritem na vítězství? Pokud si nejste jisti, kdo ještě zůstává ve hře, tak se podívejte se, které taneční páry v soutěži StarDance ještě pokračují.

StarDance 2018 online – vsaďte si ve Fortuně live

Možná jste zaznamenali, že jedním ze sponzorů soutěže je sázková kancelář Fortuna. Tradiční žlutočerné logo Fortuny se na obrazovce v průběhu přenosů objevuje opravdu často. Právě díky tomuto spojení si můžete ve Fortuně na StarDance vsadit. Kurzy jsou vypsány na to, který pár v daném kole soutěž opustí a rovněž na to, kteří tanečníci získají nejvíce nebo naopak nejméně bodů od poroty. Velice zajímavá je možnost vsadit si na StarDance live v průběhu sledování pořadu. Sázet se dá až do samotného rozuzlení, ve kterém dojde k vyřazení tanečního páru s nejmenším počtem hlasů.

Sázka na StarDance – investice s návratností 400%

Vraťme se nyní k názvu článku a k nejdůležitější informaci, kterou je investice s návratností 400%. Přijde Vám to jako nesmysl? Můžete se přesvědčit sami, že není. Háček je pouze v tom, že v takovýmto neuvěřitelným výnosem lze investovat pouze 150 Kč… ale i přesto, kdo by si nechtěl odnést 600 Kč v podstatě zadarmo?

Pokud si myslíte, že tato investice má něco společného s Fortunou, které jsme věnovali předchozí odstavec, tak máte pravdu :-). Nejprve je třeba si založit online účet ve Fortuně, což zvládne každý z mobilního telefonu nebo počítače za pár minut. Stačí kliknout sem a vyplnit registrační formulář. Po založení účtu je nutné vložit uváděných 150 Kč, což zvládnete snadno bankovním převodem nebo platební kartou. Poslední věcí je pak uzavření sázky za vložených 150 Kč – vsadit si můžete třeba právě na soutěž StarDance. Pokud si s něčím nebudete vědět rady, podívejte se na podrobný návod, jak si založit účet ve Fortuně.

Jakmile uzavřete sázku, tam Vám Fortuna obratem na účet připíše trojnásobek, tedy 450 Kč. Dalších 300 Kč od Fortuny získáte, pokud si dojdete svůj účet fyzicky ověřit na některou z poboček. Toto fyzické ověření je nutné a zavedl ho nový loterijní zákon, který v ČR platí od ledna 2017.

Jednoduchým sečtením zjistíme, že jsme získali bonus 450 Kč za uzavření první sázky a dalších 300 Kč za ověření účtu. Dohromady jsme získali 750 Kč a vsadit (investovat) bylo třeba 150 Kč. Čistý zisk činí 600 Kč a to ještě zapomínáme na skutečnost, že i uzavřená sázka za 150 Kč může být výherní a zisk mnohem vyšší.

Sledování StarDance může být s uzavřenou sázkou a možností vyhrát ještě zábavnější!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

K tomuto článku není otevřena diskuze