Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Peníze / foto: shutterstock

5 rad pro efektivní sázení

Kurzové sázení je aktuálně velmi oblíbenou kratochvílí mnohých z nás, a tak není divu, že prakticky všichni máme jeden společný cíl. Vyhrát co možná největší balík peněz. Přiznejme si to ale sami. Dokážeme to?

Když si spočítáte vlastní vklady a výhry, pak samozřejmě dostanete nějaké měřítko, které bude vyjadřovat vaši úspěšnost, případně neúspěšnost. V každém případě byste měli mít stanovená nějaká pravidla, jimiž se při sázení budete řídit. My se na 5 základních podíváme podrobněji v tomto článku.

Finanční limity jako základ

V první řadě byste měli zvážit finanční situaci, ve které se nacházíte. Kurzové sázení může být zábavou, ale také zdrojem potenciálních proher. Hned na začátku si vyčleňte sumu, se kterou budete hrát. Jinými slovy, měli byste si nechat nějakou železnou zásobu, s níž hýbat v žádném případě nebudete. Tím pádem získáte jakousi sebekontrolu nad vším.

Pozor na velké množství příležitostí

Teorie pravděpodobnosti je krutá a neúprosná. Čím větší množství zápasů si vyberete, tím se snižuje pravděpodobnost vaší výhry. Samozřejmě se ale zvyšuje celková suma, kterou můžete v případě souhry náhod vyhrát. Záleží na tom, jak se dokážete ovládnout. V každém případě je lepší vsadit více peněz na jednu jedinou příležitost.  

 

Musíte mít přehled

Vyhněte se sázkám na zápasy, o nichž vůbec nic nevíte. Pokud budete dbát jenom na kurzy a neřešit konkrétní soupeře, nejspíše se setkáte s problémy.

Jste u správné sázkové kanceláře?

I tuto otázku si položte. Ne každému vyhovuje konkrétní prostředí některé ze sázkovek. Počítejte také s tím, že mnohé sázkové kanceláře nabízejí velmi solidní bonifikace, jež stojí za to. Určitě se vyplatí podrobné srovnání sázkových kanceláří.

Aktuální situace alfou i omegou

Víte, v jaké sestavě nastoupí konkrétní tým k utkání? Je určitý hráč stoprocentně fit? I tyto otázky byste si měli klást a dokázat na ně odpovědět.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

5 rad pro efektivní sázení

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!