Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Úspěšná žena / foto: shutterstock

Co dělají úspěšní předtím, než se dají do práce? Osvojte si jejich zvyky

Kdo by se nechtěl stát úspěšným, bohatým a šťastným člověkem! Aby k naplnění této vize došlo, osvojte si zvyky či návyky těch, kteří jsou o krok před vámi a kteří se z naplnění daného snu těší každé ráno po probuzení.

K jejich každodenním rutinám patří nejen vydatná snídaně, jež je základem dne, ale i několik dalších položek, které jsme shrnuli do krátkého seznamu.

Co dnes budete dělat?

Ihned po probuzení je dobré si zodpovědět několik otázek, k nimž patří i to, co dnes budete dělat, respektive jakým směrem se vydáte, jaké úkoly splníte a odškrtnete si je ze svého TO-DO listu. Tento návyk začal praktikovat už sám Benjamin Franklin, který se doslova proslavil svou posedlostí plánovat si každý jeden den svého života. Sestavil si seznam úkolů, kterým se daný den co nejvíce věnoval. Snažil se, tvořil a budoval – a ono to fungovalo.

Plánování

Říkejte “NE”

Stát se úspěšným lze, ale musíte se naučit říkat jedno prosté slovíčko, a to “NE”. Kromě toho, že byste neměli kývnout na zakázky, které dělat nechcete nebo na spolupráce, které vám nic nepřinesou, zavrhněte i to, co by vás mohlo či chtělo vytrhnout z vaší zajeté ranní rutiny. Rozhodně není nic špatného na tom odmítat úkoly, když jste až příliš zaneprázdnění. Tedy pokud oním zaneprázdněním nemyslíte pohodlnost a lenost.

Žijte ve flow

Jinými slovy věnujte maximální pozornost tomu, co právě děláte. Vnímejte každý okamžik, i když jen mícháte kávu nebo snídáte se svým partnerem, respektive partnerkou. Se stejným soustředěním se pusťte i do práce a zapomeňte na čas. Dostaňte se do takzvaného ,,flow” a budujte svůj byznys.

Úspěšný muž

Svůj den zahajte sklenkou vody s citronem

Ještě než se plně ponoříte do práce, sáhněte po sklence vody s citronem. Pití vám zabere jen pár vteřin, během nichž uděláte něco pro své zdraví. To klaďte na první místo, protože bez pevného zdraví by nebylo možné vůbec nic.

 

Zdroj:

https://svetuspesnych.cz/8-veci-ktere-nejuspesnejsi-lide-delaji-pred-8-hodinou-ranni/

Co dělají úspěšní předtím, než se dají do práce? Osvojte si jejich zvyky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!