Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jedete do Krkonoš? Benecko vás nadchne

Na koupání v rybníce sice už brzy bude chladno, ale na letní procházky po horách je právě teď ten nejlepší čas.

Dobrou horskou dovolenou ale dělá dobré ubytování – pohodlná postel, ve které se dobře vyspíte po celodenní túře, i možnost příjemného vyžití pro upršené dny. Tohle všechno vám dá horská Chata na Špici v obci Benecko. 

Nadstandardní zázemí

Televize, WiFi a restaurace přímo v chatě už dnes nejsou ničím nezvyklým, co by neměla většina chat. Málokterá chata vám však zařídí v létě posezení u grilu na terase nebo nabídne vlastní sociální zařízení chatových pokojů. Nadstandardem je i wellness club: kdo by si třeba v zimě po lyžování nechtěl odpočinout v sauně nebo ve vířivce? K dispozici je i bazén, pobavit se můžete ping-pongem, kulečníkem nebo fotbálkem.

Do Chaty na Špici se můžete směle vypravit i s dětmi. Na části pozemku se nachází dětské ZOO hřiště s domestikovanými zvířátky, navštívit s nimi můžete i dětské hřiště. Personál se k dětem staví vstřícně, přidat do pokoje dětskou postýlku například není žádný problém.

Pro lyžaře ideální

Pokud už plánujete zimní pobyt v Krkonoších, je pro vás okolí obce Benecko optimálním místem. Za rohem se nachází sjezdovka Nový Cinkáč. Dovolenou v Benecku strávíte na klidném místě uprostřed krásné horské přírody, ale zároveň jste nadosah všeho, co byste mohli potřebovat.

Za zmínku stojí i to, že Chata na Špici může ubytovat až 52 lidí naráz a nachází se daleko od hlavní silnice, takže se stává ideálním kandidátem pro školy v přírodě nebo školní lyžařské výcviky, které na chatě rádi vidí a poskytnou jim přiměřené zázemí – například stravu 5× denně anebo společenskou místnost ke školnímu využívání. Obsadí-li škola přes čtyřicet lůžek, můžou mít školáci chatu i sami pro sebe.

Chystáte-li se do Krkonoš a rádi byste se ubytovali v příjemném místě v naprostém pohodlí, je pro vás Chata na Špici v Benecku ideální volbou.

Jedete do Krkonoš? Benecko vás nadchne

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!