Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kempování / foto: shutterstock

Rádi táboříte po Evropě? Vybírejte pouze z kvalitních kempů.

Jezdíte rádi na dovolenou do kempu, ale cena za ubytování vám přijde příliš vysoká? Přinášíme tipy, jak můžete snížit vaše náklady na minimum a zároveň trávit dovolenou v nejlépe vybavených kempech v tuzemsku i v zahraničí.

Tuto možnost přináší mezinárodní slevový systém Camping Card ACSI, který funguje již dvanáctým rokem, a do kterého se lze velice snadno zapojit  a čerpat tak výhody spojené s kempováním.

Pokud jste schopni přizpůsobit vaši dovolenou termínu, který nezasahuje do hlavní prázdninové špičky, nabídnou vám kempy do programu zapojené rozmezí, ve kterém můžete využít podstatně levnější ubytování.

Je to opravdu jednoduché - stačí, když si zakoupíte pro daný rok komplet 2 katalogů, ve kterých jsou zobrazeny všechny kempy po celé Evropě, které se pro konkrétní rok slevového programu účastní.

Součástí katalogů je i samotná slevová karta ACSI, která je psaná na vaše jméno a kterou spolu s pasem při ubytování předkládáte. Díky této kartě pak máte nárok na cenu 13, 15, 17, nebo 19 Euro za ubytování na noc. Cena závisí na vybavenosti a kvalitě kempu, často se ale můžete setkat s nově zavedenými kempy nejvyšší úrovně, které za účelem propagace nabízí cenu třeba jen 15 Euro.

V ceně jsou zahrnuty 2 dospělé osoby, kempingové stání pro karavan a auto, obytné auto, nebo auto a stan včetně elektrické přípojky. Za další osoby včetně dětí platíte dle sezónního ceníku.

Některé kempy nabízí i bonusový program, kdy například místo za 7 nocí platíte pouze 6 (7=6), nebo místo 14 dnů platíte jen 11 (14=11).

Katalogy jsou přehledně zpracovány a jsou rozčleněny podle zemí, u kterých jsou zobrazeny mapy s vyznačením polohy

kempů, včetně GPS souřadnic. U každého z kempů je dopodrobna vypsané vybavení, zařízení a služby, které jsou pro ubytované poskytovány, oceněna je i kvalita kempu v podobě získaných hvězdiček.

Objednávku vyřídíte z pohodlí svého domova přes internet a cena za oba katalogy včetně slevové karty je opravdu symbolická, a to méně jak 500 Kč. Tato cena se vám tak většinou vrátí už při prvním využití ASCI karty, neupisujete se k žádnému závaznému členství, ani neposkytujete nikomu své osobní údaje.

V roce 2017 si můžete vybrat z 3319 kempů z 20 zemí světa, což je nabídka, která jistě uspokojí i ty nejnáročnější cestovatele.

 

Rádi táboříte po Evropě? Vybírejte pouze z kvalitních kempů.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!