Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hotel Sport Šumperk / foto: Hotel Sport Šumperk

Hotel Sport Šumperk – ubytování nejenom pro sportovce

Šumperk je situován na území severozápadní Moravy. Leží na pravém břehu řeky Desné, na úpatí hor Hrubého Jeseníku. Právem se proto pyšní označením brána Jeseníků.

Severní pohled z města odhaluje štíty hor, které jsou jako stvořené pro turistiku a další sportovní vyžití. Ideální zázemí pro všechny lačnící po přírodních krásách Jeseníků i zdravém pohybu nabízí Hotel Sport Šumperk. Levné ubytování Šumperk však jistě neocení jen sportovci.

Sportovci si přijdou na své

Hotel Sport je umístěný v areálu Tyršova stadionu. Výhodou je velkokapacitní parkování i pro autobusy. Jde o klidnou část města, ze které se však během deseti minut dá dostat do historického centra. Tradičně jde o místo pro přípravu a soustředění vrcholových i amatérských sportovců. Sportoviště se nachází přímo v areálu. K dispozici jsou fotbalová hřiště s přírodním i umělým povrchem, futsalové hřiště, atletický areál, volejbalové kurty, tenisové kurty či házenkářské hřiště. Nechybí krytá sportovní hala nebo zimní stadión, který s hotelem přímo sousedí.

Turisté, rodiny s dětmi i zaměstnanci budou také spokojeni

S rozsáhlou rekonstrukcí, která má za cíl zvýšení kvality služeb, levné ubytování Šumperk ocení i cestovatelé, turisté či rodiny s dětmi, toužící po české dovolené v nádherné přírodě. Letní i zimní rekreace nabízí zajímavé vyžití i malebné horské scenérie.

Levné ubytování Šumperk je něco, co zajímá i pracující dělníky. Hotel Sport Šumperk zároveň přijde vhod i pro firemní akce. Konferenční prostory se dvěma salonky o kapacitě 20 a 60 míst jsou ideální pro nejrůznější semináře a školení. Společně s restaurací hotel skýtá zázemí pro večírky, oslavy, soukromé, sportovní i firemní akce.

Nový majitel se nebojí investovat

Sport Hotel Šumperk od 1. prosince 2018 změnil majitele. Nový provozovatel, společnost Hotel Sport Šumperk, s.r.o., si klade za cíl především modernizovat provoz. Celková investice v rozsahu 10 – 12 milionů korun povede ke komplexní revitalizaci hotelu. I přes zvýšení úrovně služeb si přitom chce zachovat svoji cenovou přívětivost. Ceník a další informace najdete na www.hotelsumperk.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze