Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Benátky / foto: shutterstock

Poznávejte nové země jako praví cestovatelé. Ušetřete se slevami!

Cestování se pro mnoho z nás stalo přirozenou součástí našich životů a už si to bez něj nedovedeme ani představit. Stále více lidí však vyhledává netradiční zážitky a klasické hromadné zájezdy je již nelákají.

Velkým hitem je nízkonákladové cestování, kde snižování nákladů začíná už u samotného ubytování. To totiž běžně může spolknout nemalou část finančních prostředků.

Ubytujte se přes AirBnb ještě levněji!

Ušetřit lze zkrátka tak, že se neubytujete v hotelu. A není to pouze o tom, že si snížíte náklady na cestu, ale budete blíže místním obyvatelům, než by tomu bylo za vysokým plotem hotelu. Takový zážitek vám nabídne sdílené ubytování, známé jako AirBnb. Lidé po celém světě nabízejí momentálně nevyužívané prostory, může se jednat o pokoje nebo celé nemovitosti, které pronajímají cestovatelům. Takové ubytování je samo o sobě cenově dostupné a k tomu lze získat ještě sleva na AirBnB. Díky tomu se můžete ubytovat ještě levněji. Bude potřeba Pouze vyplnit údaje potřebné pro:

- Vytvoření vašeho konta

- Získání kreditu pro booking

Vyplnění údajů pro vytvoření konta je velmi jednoduché, zabere vám to pouze pár chvil a získáte slevu pro první booking. Ta má platnost jeden rok a můžete ji využít, pokud si zajišťujete ubytování v hodnotě minimálně 1800 Kč.

Cestovní zavazadla můžete pořídit za výhodné ceny

Cestování je fajn, ale často je potřeba před odjezdem zajistit celou řadu věcí. Zvlášť pokud odjíždíte na delší dobu, tak není určitě dobré nechat si přetékající schránku, což rádo láká zloděje. Musíte se také postarat třeba o své domácí mazlíčky. Potřebujete se ale hlavně vypravit na samotnou cestu. Také zde lze ušetřit, zvolit slevové kupóny na cestovní kufry Bagalio.cz a využít tak některou z výhodných nabídek. Pak už je jen na vás, zda se vybavíte pouze nalehko příručním zavazadlem, nebo také kufrem do zavazadlového prostoru letadla.

Poznávejte nové země jako praví cestovatelé. Ušetřete se slevami!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!