Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Výjezd na koních do krajiny / foto: shutterstock

Firemní akce s ubytováním nabízí wellness resort Equitana

Hledáte perfektní prostory pro vaši firemní akci či ubytování pro teambuilding? Equitana Hotel Resort je na firemní akce připraven se vším všudy.

Hotelový wellness resort Equitana se nachází ve středních Čechách. Nabízí špičkové ubytování, zajímavé okolí, přímo v hotelu nechybí perfektně vybavené wellness centrum, nachází se zde koňská jízdárna a rovněž vše, co je nutné pro pořádání firemních akcí.

Resort se nachází v pouhé hodinové dojezdové vzdálenosti od Prahy, Plzně či Českých Budějovic. Hravě zde bez vlastního vybavení zvládnete uspořádat veškeré firemní akce – konference, teambuilding, školení, firemní vánoční večírek i zajímavou akci pro obchodní partnery.

Velké i malé konference s kompletním technickým vybavením

Equitana Hotel Resort, o němž najdete bližší informace na webových stránkách www.equitana.cz, má k dispozici perfektně vybavené konferenční prostory. Lze je přizpůsobit malým akcím, ale i akci pro více než stovku lidí. Největší kapacitu má kongresový sál až se 130 místy. K dispozici je však i pět dalších menších salonků. Součástí je kompletní profesionální technické vybavení.

Při firemních školeních a akcích lze využít rovněž špičkový catering, wellness centrum, domluvit se na zorganizování večerního programu. Krásné okolí hotelu vybízí i k různým venkovním aktivitám a k pobytu v přírodě.

Hotel nabízí ubytování až pro 500 osob, na teambuilding až pro 170 lidí

Pokud jde přímo o teambuldingové aktivity, k těm má dokonce Equitana Hotel Resort své vlastní specialisty. Takže si nemusíte najímat vlastní, ale máte možnost svoji temabuildingovou akci plně svěřit do rukou profesionálních lektorů. Na míru vám bude sestaven program, a to vhodný pro jakékoliv počasí či roční období.

Firemní teambuildingy jsou v Equitana Hotel Resort schopni zorganizovat až pro 500 osob. V rámci jednodenního teambuldingu bez ubytování lze program připravit skutečně až pro takto velké množství účastníků. Delší firemní akce s ubytováním jsou závislé na ubytovací kapacitě resortu. Hotel teambuilding s ubytováním pak nabízí pro 170 osob.

Nejoblíbenější teambuildingové akce

K nejoblíbenějším teambuildingovým aktivitám Equitany patří sportovní a relaxační zábava v podobě bowlingu, biliardu, šipek, nohejbalu, volejbalu, kroketu, pétanque, minigolfu a venkovní posilovny. Využít lze aktivity na běžeckých tratích i na multifunkčním hřišti s umělým trávníkem a nočním osvětlením. Je zde možné hrát rovněž tenis, nebo v zimě bruslit. K dispozici jsou buginy, půjčovna horských kol, možné je houbaření i rybolov ve vlastním revíru. Nechybí rovněž perfektně vybavené hotelové SPA s procedurami. Možné jsou též výlety do okolí, včetně výletu lodí na Orlíku.

Kromě výše zmíněných aktivit je možné zorganizovat na klíč různé adrenalinové zážitky, střelecké, turistické i lezecké aktivity. Lze domluvit i netradiční sporty. Oblíbené jsou též kreativní dílny.

Firemní akce s ubytováním nabízí wellness resort Equitana

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!