Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cestování / foto: shutterstock

Poznejte Worldee, inovativní portál pro milovníky cestování

Chcete si své cestovatelské zážitky někde zaznamenávat, uchovávat a vést si cestovní deník, ale klasický sešit vám nestačí? Stačí si vytvořit profil na portále Worldee zdarma, zapisovat si dojmy, nahrávat fotky a plánovat nové výlety.

Co je to Worldee a kde ho získat

Worldee je portál, kde se shromažďují milovníci cestování. Najdete tady profesionální průvodce a delegáty, influencery na cestách i obyčejné uživatele, kteří jen hledají inspiraci pro své cesty, nová místa a zajímavé lokality. Worldee umožňuje vytvořit si unikátní cestovní deník. Stačí si vytvořit profil zdarma – nejrychleji to jde přes Facebook nebo Google – a už můžete přidávat místa a lokality, které jste navštívili, nahrávat a sdílet videa, fotografie i popisky, nebo si přidávat místa a země, kam byste se rádi podívali.

Uchovávejte své vzpomínky z dovolené
Uchovávejte své vzpomínky z dovolené – Zdroj: Shutterstock.com

Na Worldee najdete nejen spoustu inspirace, ale i tzv. ověřené itineráře, což jsou kompletní popisy cest, s tipy na dopravu, ubytování, ceny, místa, která stojí za návštěvu atd. Kromě inspirace tu můžete i zakoupit kompletně vytvořené „zájezdy“. Nejedná se však o zájezdy s cestovkou, ale o nabídky soukromých průvodců nebo tzv. expatů.

Nové možnosti pro zkušené průvodce

Worldee mohou využívat nejen rekreační a profi cestovatelé, ale i lidé, kteří se pohybují v cestovním ruchu a nemají vlastní cestovní kancelář. Patří sem především průvodci, kteří by rádi nabídli své služby ostatním, ale nemají možnost. Zde si mohou vytvořit profil, sestavit kvalitní itineráře cest a svých služeb, a nabídnout je k zakoupení ostatním.

Dovolená podle plánu
Dovolená podle plánu – Zdroj: Shutterstock.com

Druhou možností je stát se expatem přes Worldee. Expat je člověk, který žije v zahraničí a má k dispozici nemovitost, ve které může ubytovávat turisty a zájemce o cestování. Opět stačí vytvořit si profil, navrhnout itineráře a vše doladit za spolupráce Worldee, jehož pracovníci vám pomohou i s naceněním vašich služeb.

Cestujte za pár korun

Výhodou mobilní aplikace, popř. portálu Worldee není jen inspirace na cesty a tvoření cestovního deníku, ale především možnost koupit si zde jedinečné zájezdy s osobními průvodci za ceny, jako kdybyste si celou cestu sestavili a naplánovali sami. Neplatíte totiž poplatky cestovní kanceláři, ale podpoříte nadšené cestovatele, kteří se rádi podělí o své zkušenosti a stanou se vašimi „kamarády na cestách“.

 

Zdroj:

https://www.worldee.com/explore/trips

Worldee

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!