Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

To je job! Do ráje za 2 milióny

Australské úřady hledají někoho na opravdu specifickou prácičku. Jde o starost o jeden z menších ostrůvků. A nabízejí za to zhruba dva miliony.

Stačí tam prostě být
To je naprosto ideální příležitost ke zmizení ze zamrzlého, plyn neodebírajícího a krizí trpícího Česka. Něco nám ale říká, že zájemců bude více a konkurence veliká.

Ona ta práce totiž vůbec není složitá. Po dobu šesti měsíců trvání smlouvy je třeba každý měsíc strávit zhruba jen dvanáct hodin pracovními činnostmi. Ty se týkají dohledu nad velrybami (aby neuvízly na souši), krmení mořských želv a vybírání pošty.

magazin.cz

Zbytek už je jen na vás, přičemž možnosti jsou velkorysé. Co třeba potápění, surfování, nebo prosté slunění se na panenské pláži?

Pro tuhle práci nepotřebujete žádnou konkrétní specializaci – měli byste ale umět dobře plavat a vyznat se v terénu. Chce to také umět anglicky.

Krásná destinace
Ostrov Hamilton je přitom jedním z nejkrásnějších, na jaké můžete nedaleko břehu Queenslandu narazit. Za bydlení nebudete platit vůbec nic.

A hodinová gáže je přímo královská. Jedná se o více jak pětadvacet tisíc korun. Ta je uzpůsobena na míru oněm dvanácti pracovním hodinám. Když se to celé sečte, za šestiměsíční pracovní pobyt obdržíte ony dva milióny.

magazin.cz

Kromě bydlení (třípokojová vila) pro úspěšného kandidáta a jeho rodinu je v kontraktu zahrnuto veškeré plnění cestovních výloh.

Zájem o nabídku je pochopitelně značný. Zatím probíhá výběrové řízení, které skončí odletem jedenácti kandidátů do destinace, kde se o „nejlepší práci na světě“ utkají přímo. Práce začíná v květnu, ještě máte čas se přihlásit...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 334