Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zábava v klubu / foto: Shutterstock

Země posedlé sexem. Které to jsou?

Plánujete dovolenou? A chcete si na ní co možná nejvíce užít? Myslíme sexu, samozřejmě...

Pak byste měli hodit oko na vybrané země, kde toto téma rozhodně není žádným tabu a když o něm začnete hovořit na veřejnosti nebo o sex dokonce žádat, nikdo na vás nebude hledět skrz prsty, jako by v životě nesouložil.

Existují zkrátka země, kde si vztahů na jednu noc moc neužijete, protože to prostě není zakódováno ve společnosti ani v kultuře, ale na druhé straně jsou - aby se to vyrovnalo - také země, ve kterých můžete hltat sex plnými doušky. Které to tedy jsou?

Mexiko
Mexiko působí dojmem poněkud nebezpečné země. Pravdou je, že se tady obchod s drogami točí snad nejvíce na světě, na druhou stranu, turista z toho příliš nepostřehne.

Naopak si všimne lačných pohledů místních dívek, které se sexem nedělají žádné drahoty. Vláda to ví a nesnaží se tomu nijak bránit – pouze ve velkém distribuuje příručky pro začínající, které jim radí se základní bezpečností při sexu.

Slušnou tradici tu má také prostituce. Na federální bázi je sice v Mexiku zakázaná, ale třeba v turisticky přívětivé Tijuaně je legální. Každoročně z ní ostatně plynou miliardové zisky.

Malajsie
Na první pohled je tahle země překvapivě konzervativní. No uznejte, vášnivá debata o tom, zda se má učit sexuální výchova na středních školách, zrovna nesvědčí o nějaké sexuální liberalizaci. Za zavřenými dveřmi se ale věc má úplně jinak.

Malajci milují postelové cestování a užívají si každou jeho vteřinu. Občas něco z toho unikne i na veřejnost. Třeba když mohly milióny lidí sledovat ministra zdravotnictví na jeho „domácím videu“.

Itálie
Italové hodnotí sex pravidelně na jednom z nejvyšších míst svých priorit. Je pro ně zkrátka nesmírně podstatný a nesejde přitom na věku. Mladí to dělají často všude možně a anketa ukázala, že více než třetina lidí nad šedesát let se oddává sexu několikrát týdně. Sex k téhle vášnivé zemi zkrátka patří.

Brazílie
Mluvit o nejnadrženějších zemích a vynechat Brazílii, to zkrátka nejde. Do médií se z každoročních karnevalů sice dostávají zejména záznamy průvodů s všelijakými maskami, ovšem většinou zůstává zamlčeno, že všude kolem se souloží o sto šest.

Zábrany tu absolutně padají a lidé se v průvodech a kolem nich oddávají vášnivému sexu klidně s někým, koho ani neznají jménem. Rovněž na plážích mnohdy zakopnete o milující se dvojice – a ani nemusí být zrovna karneval.

Rusko
Chladné Rusko si většina lidí nespojuje s nekroceným sexuálním vyžitím, ovšem po pádu komunismu se tu změnilo opravdu hodně. A lidé si zvykli se sexem vycházet na veřejnost.

V novém tisíciletí navíc neuvěřitelný boom zažili takzvaní „noví Rusové“, kteří se chtějí bavit na plné obrátky. Třeba Moskva je tak plná nočních klubů, kde doslova kvete dekadence všeho druhu. Dalo by se dokonce mluvit o jakési zkaženosti zlaté mládeže, která se vyznačuje i nezřízeným sexem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 571