Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bangkok / foto: sxc.hu

Města proslulá sexem

Sexuální turistika je dnes už normálně užívaným termínem. Například Češky údajně jezdí do země faraonů nejen za pyramidami, ale i za místními muži a trochou té "lásky".

Pánové z celého světa si pro radovánky tohoto druhu obvykle vybírají zcela jiná místa.

Nejproslulejším městem sexu je nepochybně Bangkok v Thajsku.

Za striptýz se zde platí od 600 do 1000 korun a nejvyhledávanější čtvrtí je zde Patpong. Diskotéky King's Lounge a Peppermint Lounge jsou známé široko daleko. Bývají proto i značně přeplněné. Tančí se zde striptýz, vstup je volný, ale při odchodu požadují minimálně 30 dolarů za "zábavné".

 A není vhodné se jakkoli placení zdráhat. V thajských erotických klubech nenajdete jen Thajky, ale také přítulné Číňanky, Japonky, Indky nebo Vietnamky. Sex je zde ovšem opravdovým hazardem, velké procento místních kněžek lásky je HIV pozitivních. Pozor je třeba si dávat i na krádeže a v neposlední řadě také na nádherné sexy ženy, které jsou ve skutečnosti muži.

 Rio de Janeiro v Brazílii je dalším rájem neřesti. Čtyřicet minut na pokoji vyjde na 1300 až 1700 korun, ale za tuto necelou třičtvrtě hodinku stačí slečna zájemce vykoupat, namasírovat celé tělo a samozřejmě se s ním i pomilovat.

Dívky zde mluví obvykle pouze portugalsky, takže zde pro většinu návštěvníků z ciziny platí určitá jazyková bariéra. Komunikace tedy probíhá stylem "rukama nohama". Brazilky jsou však velice náruživé a když vidí muže bílé pleti, nejednou se upoutají na vidinu zpáteční letenky a lepšího živobytí ve Spojených státech nebo v Evropě.

Nizozemská metropole Amsterdam je přímo kosmopolitním místem prostitutek. Ze všech jmenovaných měst je sice nejblíž, ale za služby se zde připlácí. Striptýz za 1500 (ale i 3000 korun) je už poměrně vysoká částka a za sexuální styk požadují dokonce kolem 4500 korun.

Za prací sem jezdí lehké ženy z Ruska, Ukrajiny, Bulharska, Rumunska, ale také Češky a Slovenky. Prostituce je zde legální, a proto také tyto ženy chodí na pravidelné zdravotní prohlídky. Ty nejatraktivnější a nejvýkonnější si přijdou i na neuvěřitelných 50 000 korun za noc v luxusním baru.

Na karibském ostrově Kuba a známé Havaně ženy podobně jako v Brazílii sní o Američanech nebo Evropanech. Život s Kubáncem není žádný med, obvykle především po svatbě, kdy se stanou jejich "majetkem".

Prostituce je zde takovým veřejným tajemstvím. Na hotelový pokoj není vhodné si dívku odvést, pro tyto účely slouží soukromé priváty. Místní ženy jsou natolik společenské, že často stačí jen mužská náklonnost a nějaký malý dárek. Poněkud smutná je ale skutečnost, že někteří rodiče zde od pohledu bohatým turistům prodávají na sex své často nezletilé dcery.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10