Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Moby.com

Moby vzkazuje: Pošlu peníze i děvky!

Vtipálek Moby uveřejnil na svém blogu vzkaz všem novinářům, kteří hodlají psát o jeho chystané nové desce Last Night ještě před oficiálním datem vydání. A je to vzkaz hodně svérázný.

Pokud čekáte výhrůžky, nebo naopak pochlebování za účelem co nejpozitivněji laděných recenzí, jste na omylu, ovšem jen částečně.

„Pokud máte v plánu napsat o mé desce něco špatného, nebo být dokonce sprostí, rád vám pošlu peníze, drogy, děvky nebo cokoliv jiného, abyste tak nečinili. Mám zájem jen o dobré recenze. Jsem sice zastáncem svobody tisku, ale zároveň nemám nic proti starým zvykům,“ nechal se mimo jiné slyšet před nedávnem a dodal, že to stejně takhle běžně chodí, takže proč to neříct nahlas.

Na Poslední noc se netrpělivě čeká
Zda to jedna z posledních přežívajících ikon taneční muziky myslí vážně, či se jedná o sarkastický fór, ví samozřejmě jen sám Moby. V každém případě bude zajímavé sledovat první reakce tisku a podle poměru kladných a záporných recenzí se domýšlet, jak moc se Mobyho prkenice prohnula.

A o tom, že Last Night bude velmi pečlivě rozebíraná nahrávka, není pochyb. Za zatím poslední odlehčeně pop-rockovou kolekci Hotel to totiž Moby celkem slušně schytal, a to i od těch, kteří ho za alba Play a 18 ještě nedávno vynášeli do nebe. Last Night navíc muzikant anoncuje jako návrat k tomu, co mu jde nejlépe a čím si vybudoval armádu věrných – techno, elektro, tu a tam něco diska.

Doufejme, že to dopadne lépe než jeho občasné technoúlety pod hlavičkou Voodoo Child, z kterých musí naskakovat osypky i jeho nejvěrnějším fanouškům.

Last Night by mělo vyjít posledního března a to hned v několika verzích. Bude na něm čtrnáct skladeb a cestu k posluchačům mu prosekají hned dva singly. První Alice, doprovozená klipem, už vešla ve známost, následovat bude Disco Lies.

Myslíte, že to mysllí Moby vážně?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43