Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Na HR konferenci 2016 vystoupí i Roman Šmucler

HR konference už spoustu let patří mezi akce, na něž se manažeři, HR manažeři a personalisté těší po celý rok. Poradenská a vzdělávací organizace MotivP, která ji tradičně pořádá, totiž ví, čím zaujmout.

Každoročně se na jejich konferencích schází inspirativní řečníci i návštěvníci, s nimiž stojí za to si promluvit.

Letošní konference, konaná 24. – 25. listopadu v Brně, se ponese v duchu tématu Od sdělování ke sdílení. Bude se mluvit o tom, že v dnešní době už se nehraje tolik na zachování tajemství, jako spíš na sdílení informací. O svých zkušenostech nejen se sdílením promluví mnozí odborníci, jejichž řady doplní i jeden neobvykle známý zubní lékař.

Na letošní HR konferenci potkáte i Romana Šmuclera

Na každé konferenci se setkáte se spoustu známých tváří. V minulosti to byli například Andrej Babiš, Andrej Kiska či Jaro Slávik. Jedním z nejzajímavějších letošních hostů bude Roman Šmucler.

Většina Čechů ho zná pouze z televize, kde moderoval pořady Chcete být milionářem nebo Nejchytřejší Čech. Málokdo o něm však ví, že je docentem v oboru stomatologie, scénáristou, vysokoškolským pedagogem, a dokonce má vlastní firmu Asklepion Holding zaměřující se na inovace v medicíně.

Skvělá příležitost pro networking

Na konferenci vystoupí více než 15 přednášejících z různých oborů, avšak účastníci se mohou těšit také na jiné činnosti než poslouchání zajímavých životních zkušeností, které stojí za to sdílet. Součástí dvoudenní akce je i několik workshopů, večerní program a networking. MotivP ví, jak důležité je nechat účastníkům prostor, aby se mohli bavit mezi sebou. Z toho důvodu jsou naplánované také coffee breaky a obědy, kdy si mohou účastníci vyměňovat dojmy. Kromě toho je každý rok přichystané nějaké překvapení.

HR konference 2016 se blíží a polovina míst už je obsazených. S přihlašováním tedy rozhodně neváhejte! Taková velkolepá událost je v ČR ojedinělá a bude se opakovat až zase za rok.

K tomuto článku není otevřena diskuze