Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Elvis Presley show / foto: LMK

Pocta Králi rock´n´rollu One Night of Elvis míří poprvé do České republiky

Máte rádi Elvise Presleyho? Pak nesmíte chybět na české premiéře představení One Night Of Elvis, které k nám přijíždí z Velké Británie. Ano, napodobitelů Elvise jsou na celém světě stovky. Lee Memphis King je však pouze jeden!

Ve středu 20. listopadu v pražské Hybernii a v pátek 22. listopadu v brněnském Sono Centru zazní velké hity Krále rock´n´rollu naživo, a to v rámci tribute show One Night Of Elvis.  Legendárního zpěváka na podiu ztvární Lee Memphis King, který je v této roli velice autentický nejen po stránce hlasové, ale i co do energie a vášně, kterou vkládá do každé z písní. Na podiu jej doprovází orchestr složený z vynikajících hudebníků a vokalistů. Celkový dojem podtrhuje tematická videoprojekce a také kostýmy, které byly pro Elvise tak typické. Jak show vypadá, můžete posoudit zde:

Elvis Presley show - Lee Memphis King

Produkce za posledních 10 let procestovala půlku světa a vyprodala řadu prestižních sálů jak v domovské Británii, tak i v mnoha evropských zemích.  Pochvalně se o ní vyjádřil nejen tisk, ale i Elvisův přítel Joe Esposito.

Představení je rozděleno na dvě části – 68 Comeback Special podle nejzdařilejšího Elvisova vystoupení v televizi a Vegas Years odkazující na koncertní léta 1969-1977. „68 Comeback Special“ znamenal pro Elvise návrat ke koncertování po sedmileté pauze, během které se spíše věnoval filmu. V této části zazní písně jako ‘Hound Dog’, ‘Heartbreak Hotel’, ‘Don’t be Cruel’, ‘If I Can Dream’ a další. Druhá půlka představení je věnována rokům ve Vegas, kdy Elvis vystupoval nejen v Las Vegas, ale měl turné po USA a Kanadě. Uvádí se, že v rozmezí zmíněných osmi let absolvoval přes 1000 koncertů. Záznam jeho vystoupení z této doby je zachycen ve filmech ‘Elvis- That’s the Way It Is’ a ‘Elvis On Tour’ a také ‘Aloha from Hawaii’. Z hitů zazní např. ’Are You Lonesome Tonight? ’, ’Bridge Over Troubled Water’ nebo ’Always on My Mind’.

Součástí programu bude vystoupení předkapely Twisted Rod, skvělé rockabilly formace z Prahy.

Pro příznivce Elvise prostě povinnost! Předprodej vstupenek zajišťují Ticketmaster, Goout a Ticketportal, na koncert v Brně lístky k dostání také v Smsticket a Ticketart

One Night Of Elvis (UK)

20.11.2019 Divadlo Hybernia Praha

22.11.2019 Sono Centrum Brno

Start v 19,30 h

Pocta Králi rock´n´rollu One Night of Elvis míří poprvé do České republiky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!