Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tokio Hotel / foto:

Bill z Tokio Hotel do špitálu. Přijde o hlas?

Fanynky Tokio Hotel mají sice smutnění tak nějak v popisu práce, ale tentokrát k tomu alespoň je skutečný důvod. Jejich idol, zpěvák Bill Kaulitz, musí na operaci hlasivek.

Zprvu to vypadalo, že Kaulitz ochořel zánětem hlasivek, ale při jednom z vyšetření se ukázalo, že se osmnáctiletému pěvci udělala na hlasivce cysta. Ještě tento týden se tedy Bill podrobí operačnímu zákroku, což má za následek zrušení evropského koncertního turné, které mělo zasáhnout Itálii, Švédsko, Finsko, Dánsko, Norsko, Slovinsko a Srbsko.

Zdraví je jen jedno
Rozvášněné fanynky mohou do svých deníčků a na bložínky psát jakkoliv srdceryvné vzkazy, ale co naplat, zdravíčko máme jen jedno. I proto Bill Kaulitz po operaci nastoupí několikatýdenní rehabilitaci, aby byla jistota, že jeho nejcennější orgán bude opět pracovat jak má.

„Fanoušci jistě pochopí, že Billovo zdraví je pro nás na prvním místě,“ uvedl manažer souboru Tokio Hotel David Jost. Bať, nikdo si přece nevezme na triko, že by zlatoústá modla pubertálních dívenek přestala snášet zlatá vajíčka.

Marketingový zázrak
Závratná kariéra Tokio Hotel začala v roce 2005, kdy kapela vydala mimořádně úspěšné album Schrei, které obsahovalo průlomový cajdáček Durch Den Monsun. Záhy si získali oblibu čtenářek barevných mládežnických časopisů snad po celém světě a jejich status podpořila druhá deska Zimmer 483.

Tokiáčci jsou typickým příkladem perfektně marketingově dotaženého produktu – přes image až po songy, které se navenek tváří jako děsný rock’n’roll, ale v jádru jsou jen neškodným rádiovým popem.

Zlatým hřebem výrobku je samozřejmě řečený Bill, jehož emovizáž, nalakované nehty, androgynní vzhled a post frontmana jsou pro cílovou skupinu přesně to pravé. Není divu, že odrostlejší a zkušenější posluchači mají z téhle party spíše legraci.

Posloucháte Tokio Hotel?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 644