Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Limonáda pro Američany zdarma?

Mýty a legendami opředené album Guns N’Roses má na pažbě další zářez.

Zdá se, že nejen zbylí skalní fanoušci GN’R mají s Axlem a jeho vrtochy svatou trpělivost, mezi ty, kteří poslušně čekají na léta slibovanou a stále nezrealizovanou desku Chinese Democracy, se řadí i firma Dr. Pepper.

 
Limonádáři mají pochopení

V nedávném otevřeném dopise Axlu Roseovi se její zástupci nechali slyšet, že mají pro Roseův až nepochopitelný perfekcionismus pochopení a dodávají, že i firmě trvalo léta, než našla odpovídající poměr ingrediencí, díky nimž si jejich nápoje oblíbilo takové množství lidí.

 

Dále excentrickému frontmanovi vzkazují, že pokud dlouho oddalované album během letošního roku skutečně vyjde, zavazuje se poskytnout každému Američanovi plechovku s nápojem zdarma. Nárok na drink zdarma nemají jen Slash a Buckethead, takto bývalí kytaristé Guns N’Roses.

 
Axl je potěšen

Ten, kterého se to týká nejvíce, tedy samotný W. Axl Rose, na tuto výzvu zareagoval s potěšeným údivem. Nechal se slyšet, že mu sice není známá žádná obchodní dohoda mezi kapelou a firmou Dr. Pepper, ale že ho zájem a podpora společnosti velmi těší. Dodal rovněž, že sice Buckethead již sice v kapele nefiguruje, ale jelikož jsou na albu zaznamenány i jeho kytarové party, rád se s ním o nápoj zdarma rozdělí.

 

Mimochodem, zmíněný exčlen Guns N’Roses je možná ještě švihlejší persóna než samotný Axl. Je přímo posedlý výrobky firmy KFC a na pódium nevychází bez papírového kyblíku s jejím logem na hlavě. To nejdůležitější, totiž zda se Chinese Democracy v letošním roce dočkáme, ale Axl samozřejmě nesdělil. Deska prý ale nicméně vyjde. Někdy, snad, možná...

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27