Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kapela Wohnout / foto: Promo foto Wohnout

Kapela Wohnout pouští do světa Pilota

Skupina Wohnout, která letos slaví krásné čtvrtstoletí své existence, vydává nový videoklip z připravovaného alba. Deska vyjde na konci prázdnin a v září ji čeká velký pražský křest.

V pořadí již třetí videoklip na singl "Pilot" si tentokrát kapela vymyslela sama. „Chtěli jsme udělat úplně obyčejnej klip, jak kapela hraje ve zkušebně. Bez triků, bez vysokejch rozpočtů, bez postprodukčních caviků. Prostě kapela hraje ve zkušebně a tečka. Jediné, co je na něm vybočující, je to, že se střídáme za nástrojema," říká autor nápadu, kytarista Honza Homola.

Videoklip točili ve své pražské zkušebně v domovském Retru. Kameru měl v ruce Michal Skořepa, který s Wohnouty poslední dobou točí skoro všechny videoklipy a ujal se i produkce nové desky, která vyjde letos v srpnu. Ta se bude jmenovat dost netradičně, jak už je Wohnoutů zvykem. Ponese totiž název „HUH!“.

Název vznikl tak nějak spontánně, když jsme se smáli výkřiku vprostřed vznikající písničky,“ vysvětluje kapela.

Nové album čítá čtrnáct písní a Wohnouti avizují, že je deska hodně barevná a každý si tam najde to svoje.

Wohnouti třemi videoklipy rozhodně nekončí a připravují další. Také chystají velkolepý křest tohoto alba, který proběhne 5.9. na pražském ostrově Štvanice.

Kapela Wohnout

Vstupenky si fanoušci mohou zakoupit v předprodejní síti GoOut.net za 390Kč. 

Kapela Wohnout pouští do světa Pilota

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!