Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Wohnout v klipu Kocovina / foto: shutterstock

Kapela Wohnout k novému klipu potřebovala skoro 1000 lahví od piva

Skupina Wohnout představuje další singl z nového alba HUH!, které vydala ve druhé polovině prázdnin. Pro fanoušky Wohnouti připravili také zpěvník, který vydávají v tištěné i digitální podobě.

Píseň, jejíž název vyvolává mnoho vzpomínek

Píseň „Kocovina“ zaujala ověřené místo ve festivalovém playlistu, a proto bylo jen otázkou času, kdy se fanoušci dočkají i videoklipu k tomuto hitu. Scénáře, režie i střihu se ujal opět Michal Skořepa, který s kapelou dokonce v září vystupoval co by náhradní kytarista, když měl Honza Homola úraz a nemohl po operaci prstu hrát na kytaru.

Kapela Wohnout
Kapela Wohnout – promofoto Wohnout 2021

Videoklip se točil na domovských Vinohradech a použito bylo skoro tisíc lahví od piva. „Po mnoha špatných zážitcích jsme se rozhodli udělat písničku o kocovině. Navzdory bolestivému tématu to bylo jedno z nejhezčích natáčení, jaké jsme kdy zažili “ komentuje atmosféru na place Matěj Homola.

Zpěvník pro skalní fanoušky

Kapela krom videoklipu vydává i zpěvník. Obsahuje 43 písní ze všech deseti doposud vydaných řadových alb, a to v notovém zápise s akordy pro ukulele i kytaru.

Vybrali jsme do něj ty písničky, které často hrajeme na koncertech, ale prostor dostaly i některé zapomenuté kousky“ doplňuje kapela, která se společně s crew ujala také ilustrací ve zpěvníku.

K dostání je nejen v tištěné podobě na kapelním e-shopu, ale také digitálně pro knižní čtečky nebo mobily.  Zpěvník má praktický rozměr sešitu A5 a je v kroužkové vazbě. „Tak ať Vám to hraje!“ zakončují Wohnouti.

 

Zdroj:

TZ kapely WOHNOUT, Kateřina Králová,

Public Relations & Communication & Promotion, Warner Music CR s.r.o.

Kapela Wohnout k novému klipu potřebovala skoro 1000 lahví od piva

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!