Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Filmy na Vánoce / foto: shutterstock

5 vánočních filmů, které si nezapomeňte o svátcích pustit

Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady! Tak šup pod deku se všemi členy rodiny. Do jedné ruky cukroví, do druhé ovladač a vzhůru na filmový maraton, ve kterém nebude chybět ani tato pětice vánočních snímků.

Láska nebeská nejen pro něžnou část populace

Mezi vánoční klasiku se bezesporu zařadil krásný americký snímek Láska nebeská. Film pojednávající o tom, že láska je opravdu všude kolem nás a že nám zvláštními způsoby protkává život. Snímek, ve kterém se propojuje hned několik dějových linek, zaujme každého – nejen ženy, které mají romantickou povahu. I pánové budou mít alespoň jednoho hrdinu, kterému budou držet palce, aby jeho příběh došel ke šťastnému konci, jako to ostatně na Vánoce má být.

Vánoční rodinná pohoda
Vánoční rodinná pohoda – Zdroj: Shutterstock.com

Harry, jdu do baráku!

Že jste spíše milovníkem komedií bez špetky romantiky? Pak nezapomeňte na Kevina! Výrok: „Harry, jdu do baráku!” se stal doslova kultovním a znají ho lidé napříč zeměkoulí. Podívejte se i letos (ostatně jako každý rok) na kultovní podívanou, která se řadí k tomu nejlepšímu už po dlouhých pětadvacet let.

Vánoce jsou blbý, blbý, blbý!

A zelený, chlupatý Grinch, který se mermomocí snaží zkazit Vánoce všem, kteří je mají v jeho okolí rádi. Jim Carrey se v této podobě stal nedílnou součástí vánočních svátků. Poselství, které se celým filmem nakonec nese, je to typické vánoční – kouzelné, plné lásky, naděje. A sice že Vánoce nejsou o dárcích, ale o tom, že je strávíte s těmi, které máte rádi.

Vánoční setkání
Vánoční setkání – Zdroj: Shutterstock.com

To je tím, s kým se taháš!

A Pelíšky! Kultovní česká podívaná, která se sice vysílá i během roku, ale na Štědrý den našla své stálé místo v televizním programu. A není se čemu divit. Nadčasová vtipná podívaná plná hlášek, jež známe dlouhé roky. Přesně u tohoto se zasmějí všichni členové rodiny, a to napříč všemi generacemi.

Milovaná Libuška...

Závěrem nesmíme zapomenout ani na Tři oříšky pro Popelku, na které se letos budeme dívat s žalem v srdci. Milovaná Libuška opět v celé své kráse na televizních obrazovkách...

 

Zdroj:

https://ifenomen.cz/filmy/20-vanocnich-filmu-ktere-ve-vas-vyvolaji-vanocni-naladu

5 vánočních filmů, které si nezapomeňte o svátcích pustit

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1