Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sledování seriálu / foto: shutterstock

Rok 2022 nabitý seriály. Na co se mohou těšit seriáloví nadšenci?

Rok 2022 je na spadnutí a mnoho lidí přemýšlí nad tím, co nového a překvapivého asi přinese. Zejména seriáloví nadšenci jsou v očekávání, nové díly dříve slibovala řada oblíbených seriálů. Na co konkrétně se můžeme těšit?

Charles a Diana znovu na scéně

I když konkrétní termín zatím není znám, přesto se na to můžeme těšit. Čeká nás pátá řada jednoho z nejnákladnějších seriálů streamovací platformy Netflix, a to seriálu The Crown/Koruna. Patříte k nadšeným sledujícím? Pak víte, o čem asi další série bude. Pro ty, kteří by si nebyli jistí, pokličku trochu odklopíme.

Děj se nebude točit kolem nikoho jiného než kolem Diany, princezny lidu, a Charlese. Do hry vstupuje jejich rozvod a se vší pravděpodobností se dočkáme i autonehody a smrti Diany (alespoň okrajově). Diváci se mohou čekat na nové herecké obsazení, které bude prezentovat zase o něco starší členy královské rodiny. A stejně jako v předcházejících dílech, i nyní bude podoba brát dech.

Sledování seriálu
Sledování seriálu – Zdroj: Shutterstock.com

Euphoria nás čeká už v lednu

Ani HBO nebude se seriály pozadu. Chystá se na své diváky doslova zaútočit už zkraje ledna. Zpřístupní totiž druhou sérii velice úspěšného a oblíbeného seriálu Euphoria, ve které by se měla vrátit Zendaya. A společně s ní i řada nových postav, které rapidně zamávají s dějem.

Sice je jen otázko spekulací, jak se nové sérii bude dařit, ale spíše se přikláníme k tomu, že se bude jednat o další velmi úspěšnou podívanou.

Rod draka jako dlouho očekávaná novinka pro milovníky fantasy

A když u HBO Max ještě chvilku zůstaneme, zmíníme si dlouho očekávané fantasy, které při svém natáčení disponovalo s opravdu velkým rozpočtem. Jedná se o seriál Rod draka, který vychází z díla George R. R. Martina. Dalo by se říct, že se jedná o jakýsi prequel k seriálu Hry o trůny (děj se totiž odehrává ještě před dějem tohoto známého seriálu).

 

Zdroj:

https://www.novinky.cz/kultura/filmy-serialy/clanek/serialy-2022-netflix-hbo-i-amazon-maji-nabito-40381534

Rok 2022 nabitý seriály. Na co se mohou těšit seriáloví nadšenci?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!