Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Velvet Revolver / foto: Archiv

Velvet Revolver shánějí zpěváka na inzerát

Před nedávnem dali Velvet Revolver kopačky svému dosavadnímu zpěvákovi Scottu Weilandovi a chvíli to vypadalo, že se nad kapelou zavře voda. Opak je pravdou.

Velvet Revolver nejenže nekončí, ale pilně shánějí nového vokalistu. Před časem se spekulovalo, že by se jím mohl stát Perry Farrell z Jane’s Addiction, ale to byla hypotéza tak smělá, že jí opravdu věřil jen málokdo. Perry je natolik silná autorská osobnost, že by jistě nevydržel být „pouhým“ zpěvákem zavedené kapely.

Konkurs začne za měsíc
Nyní se VR nechali slyšet, že si nový hlas hodlají najít prostřednictvím internetového konkursu. Prohlásil to kytarista Slash a uvedl, že konkurs začne příští měsíc.

Nespecifikoval ale, co přesně od nového zpěváka očekává. Doufá, že ho pozná v okamžiku, až ho uslyší a něco uvnitř mu řekne, že našel přesně to, co hledal.

Držme chlapcům palce, aby se on-line konkurs podařil, neboť se momentálně nenacházejí právě v záviděníhodné situaci: album Libertad co se týče prodeje i ohlasů zaostalo za skvělým debutem Contraband – objevily se hlasy, že je to i kvůli tomu, že na Contraband se nemalou měrou autorsky podílel exkytarista Guns N’Roses Izzy Stradlin, o čemž ovšem booklet desky i členové mlčí – zatímco na Libertad nikoliv.

Každý jednou nohou jinde
Krom toho jdou zvěsti o tom, že Slash by měl pracovat na sólové desce a zmíněný Stradlin na něčem dělá s baskytaristou Velvet Revolver Duffem McKaganem. Nu a aby toho nebylo málo, na vrátka pomalu klepe i konkurence v podobě exkolegy Axla a jeho Guns N’Roses.

Zní to velmi neuvěřitelně, ale po zhruba patnácti letech prý definitivně dokončil práce na Chinese Democracy a dokonce prý pásky odeslal firmě Geffen. Vypadá to, že nový management šlápl panu Roseovi na krk. Co z toho přesně vyplývá, není zcela jasné, ale věci se každopádně hnuly kupředu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14