Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tatu / foto: Archiv

Lesbičky Tatu se vrhly do filmu

Vzpomínáte na mladinké zpívající ruské pseudolesbičky Tatu? Zanechaly po sobě pár hitů, kasaly se, že Nas nedogoňat, pobláznily slušný počet teenagerů a ledva trochu odrostly, zdálo se, že se šoubyzem praštily. Opak je pravdou.

Nejde už ale o zpívání, Tatu se představí ve zbrusu nové roli, totiž jako filmové herečky. Dostaly hlavní, ba přímo titulní role ve filmu You and I (V pioskach Tatu). Snímek bude mít nijak ohromující rozpočet 20 miliónů dolarů a premiéru si odbude v rámci nesoutěžní filmové přehlídky na festivalu v Cannes.

Duchaplná zápletka
Podle slov producenta Sergeje Konova bude film pojednávat o sedmnáctileté americké dívence Janie Sawyerové, která žije toho času v Moskvě a přes internet se seznámí se svojí vrstevnicí Lanou Starkovovou. Obě spojuje láska k písničkám Tatu a touha dostat se na jejich koncert. Záhy ale zjistí, že lístky, které si pořídily, jsou falešné.

Za zmínku jistě stojí, že film měl plných dvanáct verzí scénáře – ačkoliv se podle hrubého náhozu děje jedná o typickou teenagerskou rychlokvašku – a vlastně jediné, co by mohlo vzbudit zájem seriózních kinofilů, je jméno režiséra. Je jím Roland Joffé, autor takových filmů jako Mise nebo Vražedná pole.

Důležité roští
Pokud jde o samotné Tatu, ve filmu prý mají toliko epizodní role, ale přesto se prolínají celým příběhem. „Je tam náš koncert, chvíle před vystoupením a po něm,“ sdělila Jelena Katinová a její pěvecká kolegyně Julia Volkovová dodala: „Dostaly jsme zajímavou nabídku a rozhodly jsme se vyzkoušet si, jaké to je být herečkou.“ O promyšlený marketingový tah prý rozhodně nejde – koho by taky něco takového napadlo.

Film doplní soundtrack s filmovou hudbou a šesti novými skladbami, přičemž jednu z nich složila skutečná americká fanynka kapely, která momentálně žije v Moskvě.

Jak myslíte, že film dopadne?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 115