Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beverly Hills 90210 / foto: Shutterstock

Nové Beverly Hills 90210 i s Kelly

V připravovaném pokračování kultovního seriálu Beverly Hills 90210, který lámal rekordy sledovanosti i u nás a jehož hrdinové zase lámali dívčí i chlapecká srdce, se znovu objeví i jedna z hlavních postav – Kelly.

Kelly Taylor se v podání šestatřicetileté blonďaté herečky Jennifer Garth vrátí na exkluzivní adresu a dokonce i na střední školu West Beverly, kde se začaly příběhy oblíbených hrdinů plné intrik, romantiky, lásky i neřestí odehrávat.

magazin.cz
 

Garth se ve spinoffu k Beverly Hills 90210 objeví v roli hosta, zahraje si studijní poradkyni právě na zmiňované střední škole. Tou společně s ní prošly i další oblíbené postavy seriálu, včetně Tori Spelling či Iana Zieringa, kteří velmi usilovali o to, aby se mohli alespoň mihnout v nástupnické sérii.

 

Zejména Donna alias Tori Spelling stála o účast ve spinoffu, ale její případná role zatím nebyla potvrzena. Jennie Garth je zatím jedinou oficiálně potvrzenou herečkou, ale podle posledních zpráv se obsazení seriálu rychle krystalizuje.

 
Vrátí se i Dylan?

Otázkou zůstává, zda se společně s Kelly vrátí i Dylan, její osudová láska v podání Luka Perryho. Ačkoliv fanoušci mocně volají po návratu starých časů a starých lásek a žádají přivést charismatického Dylana zpět, produkce zatím mlčí a nevypadá to, že by Perryho do příběhu zapracovala.  

 

Podle všeho se zdá, že po testovacím balónku zájmu a prvotním oznámení o návratu Beverly Hills 90210 do světových domácností, se začalo na seriálu připravovaném televizní sítí CW velmi tvrdě pracovat.

 

Zatím sice ještě nepadla ani zmínka o tom, kdy se pokračování populárního seriálu objeví na televizních obrazovkách, ale v zámoří se šušká, že by se první epizoda spinoffu mohla odvysílat už letos na podzim.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92