Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Votvírák 2008: hrozí dobré počasí!

Zahajovací festival letošní sezóny Votvírák 2008 odstartuje už zítra a vzhledem k lokalitě, v níž se koná, se dá očekávat dobré počasí.

V Milovicích na letišti Boží dar bývá počasí mimořádně stabilní, a to i v případě, že v okolí prší, tomuto místu se srážky většinou vyhýbají. Navíc je zde pravidelně o 4 stupně Celsia tepleji než jinde v republice. „Nejspíše proto se tu Rusům tak dlouho líbilo,“ utahují si z toho pořadatelé.

 

Festivalový areál se otevře ve čtvrtek v 15:30, ale už od středečních 18 hodin bude v provozu kemp s nonstop občerstvením a barem po celou dobu festivalu. Když dorazíte už ve středu, nebudete litovat a ani se nudit. Ve 20 hodin totiž odstartuje Festivalová rockotéka s DJ´s Jirkou Formanem a Arturem Kaiserem.

 

Pokud nemáte odvoz, můžete využít autobus, který bude zdarma vozit účastníky z pražské Florence přímo na místo. Ve středu odjíždí v 18 hodin, ve čtvrtek ve dvě odpoledne, v pátek v pravé poledne a v sobotu v devět ráno. V případě potřeby bude přistaveno i více autobusů, o rezervaci místa si pište na e-mail: kulbus@centrum.cz.

 

Na místě se můžete bavit nejen hudbou, ale například i v paintballové aréně, připravena je také inline stage, Adrenalin kemp nebo minigolf. Také na vás čeká Gambrinus City, což je obří stan, v němž bude umístěno jedno z koncertních pódií.

 

Festivalový areál bude šestkrát větší než vloni a pojme tak mnohem více vašich kamarádů a známých. Na čtyřech různých scénách zahraje celkem 120 kapel.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57