Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Skyline / foto: Archiv

Ze Skyline utíká zpěvačka

Do třetice všeho...dobrého asi ne, spíš rozlučkového. Po odchodu Mishy z Gaia Mesiah a Emy Brabcové z Khoiby tu máme další kapelu bez zpěvačky. Skyline opustila Jitka Charvátová.

Dle slov kapely jsou za tím ryze osobní důvody a rozchod prý proběhl naprosto v klidu. Více prohlášení, které najdeme na webu www.skylineweb.cz.

„Ano, je to tak, ’escapism’ je završen - Jitka se po téměř pěti letech rozhodla z osobních důvodů odejít z kapely. Mrzí nás to. Naše cesty se ale rozcházejí v míru, Jitčino rozhodnutí respektujeme, děkujeme jí za ty skvělý společný roky a přejeme jí do budoucna jenom to nejlepší!"

"Jitka nám své rozhodnutí řekla už před časem, ale domluvili jsme se, že nechceme rušit žádné koncerty a že s námi bude zpívat do té doby, dokud se nevyřeší, co bude s kapelou dál. A ta chvíle nastala právě nyní. Konkrétně to znamená, že Jitka s náma odehraje ještě všechny koncerty do konce června – ten poslední proběhne 28. 6. v Benátkách nad Jizerou.“

Střídají je jako ponožky

Skyline dále dodávají, že od začátku července začnou vystupovat s novou posilou, s níž už pilně zkouší. Jméno zatím neprozradili, ale prý to bude „fakt bomba“.

Inu, nechme se překvapit a dodejme, že odchod Jitky Charvátové se dost nešťastně kryje s vydáním nového alba Escapism, které vyšlo před několika dny. Jde o dvojdisk, přičemž druhý kotouč je záznam koncertu v brněnské Flédě.

Zmíněná „bomba“ posila už bude několikátou vokalistkou v historii kapely. Ještě před vydáním první desky Riders On The Store se jich v sestavě vystřídalo několik, debut nazpívala Tereza Nekudová (nyní herečka, znáte z Ulice) a Charvátová do kapely přibyla z formace Fiction, kterou rozjel Mejla Hlavsa a bří Vozáryové.

Nazpívala desky Urbanica, Virginplatonicpanic a Escapism, přičemž na posledně jmenovaném je už její role sólové zpěvačky silně upozaděna ve prospěch obou MCs.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 50