Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
All X / foto: Korzo

All X ve Slavkově. Hvězdy X Factoru naživo!

Tuto sobotu musejí všichni fanoušci dobré muziky do Slavkova u Brna. Uskuteční se tam již pátý ročník hudebního festivalu, a to v tamní zámecké zahradě. Festivalem provedou hvězdy X Factoru All X!

Pořadatelé chtějí opět dodržet pozici silně obsazeného festivalu, a tak sobotní odpoledne a večer bude patřit programu plnému hudby a zábavy, který určitě potěší většinu z nás.

Výběr interpretů jde skrz žánry, svoji účast už potvrdili například MIG 21, Chinaski, Aneta Langerová, Prohrála v kartách, Gipsy.cz a One Night Band. Neměnnou tradicí zůstává i vystoupení Hany Hegerové, která je zároveň patronkou festivalu.

Přichystán i Líbímseti bar
Hudební festival ve Slavkově u Brna stále drží vysokou úroveň nejen všech účinkujících, ale i doprovodných služeb pro návštěvníky.

Je přichystáno bohaté občerstvení a pivo z Budějovického Budvaru, ve stáncích se budou prodávat nejen hudební CD a další doplňkové zboží, ale i různé umělecké předměty. Myslí se i na rodiny s dětmi, pro které je zámecká zahrada ideálním místem, kde se děti mohou vyřádit v dětském koutku nebo při sportovních atrakcích.

A samozřejmě chybět nebude ani Líbímseti, které pro vás připravilo nepřehlédnutelný bar a stejně jako na Votvíráku 2008 řadu soutěží.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65