Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oasis / foto: oasisinet.com

Drsňák z Oasis si zase zanadával

Držkatý zpěvák Oasis Liam Gallagher si dal na chvíli oraz od urážení svých kolegů muzikantů a pustil se do světoznámého kuchaře Gordona Ramsaye. Prohlásil o něm, že neumí vařit.

Ramsay si zpívajícího Gallaghera pozval do své proslulé kuchařské show The F World a zřejmě si myslel, že tím na Liama zapůsobí. Omyl, pan Gallagher nebyl nijak ohromen a k dovršení všeho prohlásil, že Ramsayova kuchyně mírně řečeno nestojí za nic.


Jídlo mu připadalo strašné a nadto se nechal slyšet, že jeho manželka – zpěvačka Nicole Appleton – vaří líp než celý slavný Gordon Ramsay.

 
Sladké brambory mu nejely

A co že kuchař svému hostu naservíroval? Pro začátek těstoviny s mořskými plody a coby hlavní chod kořeněná vepřová žebírka se sladkými brambory a jako zákusek jablečný koláč.

 

Host, jak víme, příliš nadšen nebyl a o sladkých bramborách prohlásil, že jeho paní je umí mnohem lepší.

 
Sprosťák šéfkuchař

Škoda jen, že nevíme, jak zareagoval Gordon Ramsay – je to totiž vyhlážený sprosťák a pro jadrný výraz nejde daleko. Mohla z toho být celkem slušná televizní přestřelka dvou nevymáchaných hub.

 

Jen tak pro pořádek – Gordon Ramsay je jedním z nejuznávanějších kuchařů současnosti a je držitelem několika michelinských hvězdiček, což je vůbec nejprestižnější ocenění, jaké se může kuchaři dostat. Patří mu několik restaurací po celém světě a nedávno jednu otevřel i v Praze.

 

Krom skvělé kuchyně je proslavený i svým velmi neortodoxním vystupováním: mluví jak dlaždič, ze svých zaměstnanců dře kůži, ale jak vidno, výsledky to nese. Krom zmíněného pořadu The F World vystupuje i v show Hell’s Kitchen.

 

A co je ještě nového v životě Liama Gallaghera? Nic zvláštního, krom toho, že s panem bratrem pracuje na nové desce, nechal se slyšet, že se mu s přibývajícími roky zhoršuje kondička a už nemůže nasávat tak mocně jako dřív. Kocoviny jsou prý mnohem výraznější.

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20