Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Avril Lavigne / foto:

Avril Lavigne se vrací do Prahy!

Avril Lavigne se vrací do České republiky, aby v rámci svého evropského turné představila své aktuální album "The Best Damn Thing". V O2 Areně se Avril představí již příští úterý 8. července.

"Už se nemohu dočkat, až budu opět na turné. Největší zážitek je pro mne koncertování před fanoušky, kdy cítím, že energie proudí z obou stran," říká Avril.

Zlobivá holčička vyzrála

"The Best Damn Thing" se svou čerstvou energií, punk-rockovými riffy, nezapomenutelnými melodiemi a povznášejícími refrény přetéká smělostí a sebejistotou a jasně ukazuje, že Avril se zlepšila a vyzrála jako skladatelka i jako performerka.

Toto zbrusu nové album, o kterém říká, že jí "šlo snadno od ruky", je tím nejlepším, co dosud natočila. Síla a energie "The Best Damn Thing" spočívá v rychlejších pop-punkových skladbách jako "I Can Do Better", "The Best Damn Thing" a "Girlfriend", zatímco emočně nejintenzivnější zážitky nám Avril připravila ve svých třech nových baladách - "When You‘re Gone", "Innocence" a "Keep Holding On".

LST bude u toho
S produkcí novinky Avril pomáhali Butch Walker (Under My Skin), Dr. Luke, Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance) a manžel Deryck Whibley z kapely Sum 41.

Velkou oporou je  Avril její doprovodná kapela, se kterou také pojede na turné. Na tuto mladou a nadanou zpěvačku se již těší publikum na celém světě. Dočkají se i fanoušci v České republice. Před koncertem Avril Lavigne, který se uskuteční 8. července v O2 Areně, rozehřejí publikum Imodium.

Partnerem koncertu Avril Lavigne je i náš portál Líbímseti.cz, který zveřejní následující den po koncertu exkluzivní fotky Avril z O2 Arény. Půjde opravdu o zcela výjimečný fotoreport v rámci Líbímseti.cz. Nenechte si zároveň ujít autentickou reportáž z koncertu na Magazínu již 9. 7. 2008.

Avril Lavigne,  O2 Arena, 8. července 2008

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 110