Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
SadLuck & Julay / foto: Shutterstock

SadLuck a Julay: co jsou zač?

Další finalista soutěže o best Líbímseti song se představuje. Takoví jsou SadLuck a Julay…

SadLuck funguje v projektu City of Autumn, kapela prezentuje hudbu založenou na elektronice, tvrdých kytarách, rapu a chytlavých melodiích. Styl? „Rock? Nu-metal?“ poznamenává SadLuck.

magazin.cz

 

Ještě pod jménem Cold Black Clown a se zpěvačkami se tahle pražská partička stihla dostat do amerických rádií a získat si tak základnu posluchačů mnohonásobně převyšující tu domácí. Zlomový bod existence přišel ale až s nabídkou zámořského Universal labelu a požadavkem na nečekaně rozsáhlé demo.

 

Na tom se momentálně dokončují poslední vychytávky a během druhé půlky srpna nastane konečně období nejistoty a čekání na reakci labelů. Vyjde to a pojede se natáčet album do Států, nebo ne? Zatím vše vypadá téměř dokonale a všichni si už skoro balí kufry…

 
Potkali se loni

magazin.cz
SadLuck a Julay se potkali ke konci roku 2007 při hledání nové zpěvačky pro kapelu. Tou se female MC sice nestala, ale spolupráce se SadLuckem, který se krom kapely věnuje produkci Hip Hopu / RnB, pokračovala. A to jak v SadLuckově studiu, tak on the stage (například na Prague Hip Hop Festu).

 

Vzniklo pár normálních songů (dobře, mnoho ne) a pár šíleností (ano, správně, HODNĚ šíleností). Jednou z těch šíleností byl i song „Kam Až To Vede“ do naší soutěže. „Téma bylo inspirující a proč si neudělat z něčeho…, když vám za to ještě nabízejí ceny?“ říkají SadLuck a Julay.


Julay jinak v současné době pracuje na mixtapu, pilně vystupuje a ve volném čase se nechává vylepovat po lavičkách. Zkrátka všichni pracují na svých hudebních kariérách… :)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23