Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
O-Zone / foto: Archiv

Třetina O-Zone se vrací

Upřímně, nic strašnějšího než nástup zpívající trojice O-Zone hudební scéna dlouho nezažila. Naštěstí se tahle holátka ze země hraběte Draculy po několika otravných hitech odporoučela na smetiště dějin. Bohužel ne nadlouho.

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, to je známé rčení. A kdo jednou okusí světskou slávu, těžko se mu s ní loučí.

Klučičí band O-Zone byl před několika lety převelice populární hlavně mezi děvčátky, kterým ke spokojenosti stačí, když je ten či onen pěvec „mocinky klásnej“ a už o něm zakládají blogísky, kde píšou cosi o nejlepší hudbě na světě. A když se pak krátkodechý výpotek vychytralých kšeftařů odporoučí, roní slzy a hledají si nového idola.

Zpět k O-Zone, jakkoliv tahle značka už vzala za své, jeden z nich, jmenovitě Radu Sirbu (těžko říct, který to je, všichni vypadali stejně) si pořídil novou kapelu. Ano, kapelu, nazval ji tajuplně Mr.&Mrs. a společně s ním v ní funguje jeho manželka Ana.

Radu prý tuto skutečnost bůhvíproč tajil (asi aby na svou hudbu nalákal pár roztoužených pamětnic lepších časů) a na adresu svého nového projektu roztrušuje hlášky v tom smyslu, že jde o jeho hudební maturitu atd. Není divu, do fungování kapely prý nasypal nemalý chechták a rád by si přišel na své.

Kde se to chytne?

Zatím zrealizoval první album s věru neotřelým názvem Heartbeat a podpořil ho singlem Love Is Not A Reason To Cry (och!). K vidění je rovněž velmi jímavý klip – nejde mimochodem o žádnou dupárnu ve stylu Raduova bývalého působiště. Mladík by zřejmě rád zaobcoval s modernějšími žánry, ale dělá to tak nějak po svém.

Mimochodem, exotická mateřština vzala za své, píseň je nazpívána v angličtině. Zřejmě Radu doufá v mezinárodní průlom. Inu, na venkovských diskotékách by se to chytit mohlo...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 462