Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beverly Hills 90210 / foto: Archiv

Staré tváře míří do nového 90210. Co Dylan?

Hvězdy někdejšího kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se vracejí na obrazovky. Tou zřejmě nejžádanější postavou, vyzývanou k návratu, je však Dylan McKay, jehož hrál Luke Perry. A ten zatím váhá.

Už příští týden se otevře opona spin-offu legendárního seriálu, na němž vyrostly milióny dětí a teenagerů, a celá řada z nich i v České republice.

 

Kelly a Brenda se vracejí

Svou roli si v něm znovu střihnou Kelly a Brenda, tedy herečky Jennie Garth a Shannen Doherty. Poprvé se na televizní obrazovce objevily před čtrnácti lety, ze začátku kamarádky, později sokyně.

 

Právě jejich setkání v nové sérii je nejpikantnějším lákadlem. Jejich pozdější souboje totiž neprobíhaly jen na obrazovce, ale i mimo kamery. Tori Spelling, která v seriálu hrála Donnu, popsala ve své knize, že si věci vyřizovaly ručně a stručně. Šly na sebe pěstmi.

 

To už je prý pryč, po spoustě telefonátů, mailů a dokonce dlouhatánské večeři s producenty se herečky usmířily. A rozhodly se, že to spolu na jedné obrazovce znovu zkusí. Doherty má zatím smlouvu jen na čtyři epizody, Garth termínovaný kontrakt nemá a její setrvání v seriálu je otevřené.

 
Kdo dál?

Tyhle dvě rozhodně nejsou jediné, které by si rády daly seriálové repeté. V seriálu si chce také zahrát Ian Ziering alias Steve, vrátit se chce také Tori Spelling. Aby ne, právě tyhle role je stejně jako ostatní vynesly do oblak slávy.

 

Nyní je ale veškerá pozornost upřena jinam, na rozhodnutí Dylana, tedy herce Luka Perryho. Jeho návrat do seriálu by byl skvělým tahem. Luke Perry byl lamačem dívčích srdcí nejen na televizní obrazovce, ale i v reálu. Visel na nekonečném množství stěn dívčích pokojíčků, byl předmětem nekonečných dívčích debat.

 

Milovaly ho koneckonců i herečky z obnoveného 90210. „Můj bože, jistě, že jsem ho milovala. Dylan McKay byl úžasný. Pokud bych někdy potkala Luka Perryho, asi bych zkolabovala. Vůbec bych nevěděla, co dělat,“ rozzářila se Shenae grimas, která hraje jednu z hlavních postav nové série, stejně jako jiná hvězda spin-offu Jessica Stroup.

 

„Děláte si žerty? On je úžasný, sexy! Pamatuju si, jak jsem ho viděla poprvé v televizi, okamžitě jsem se zamilovala. Rebel, miláček,“ doplnila další herečka AnnaLynne McCord.

 

Prostor pro spekulace o Dylanově návratu do seriálu otevírá čtyřletý syn Kelly Taylor, jehož otcem by měl být právě on.

 
Teprve se uvidí

Pokud by se Luke Perry rozhodl do znovu rozjetého vlaku naskočit, nikdo by mu rozhodně nebránil. Televizní síť CW, která seriál natáčí, oficiálně jeho návrat popírá. Také Perry si stojí za někdejším prohlášením, že tuhle roli už hodil za hlavu. „Nejspíše se nevrátím. Nedovedu si to představit a ani o tom, abych byl upřímný, nepřemýšlím,“ uvedl.

 

Je možné, že studio jeho návrat tají a chystá ho jako velké překvapení, daleko pravděpodobnější variantou je ale předpoklad, že Luke Perry, stejně jako jiný lamač dívčích srdcí Jason Priestley (Brandon), čeká, zda bude nové 90210 stejným hitem jako původní seriál. Pokud ano, nejspíše se přidají, když to propadák, odpověď je také jasná.

 

V Americe se nové 90210 začne vysílat příští týden. V úterý 2. září odvysílá CW dvouhodinový premiérový díl.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 128