Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tropická bouře / foto: Bontonfilm

KiNovinky: Kina zasáhne Tropická bouře!

Pokud si školáci chtějí odfrknout od horkých chvil před tabulí, mohou zaskočit do multiplexu, kde je zchladí Tropická bouře. Zato Hellboy už podruhé pořádně zatopí pod kotlem a Anakin udělá další krok k Temné straně.

magazin.cz
Konec světa je za rohem
Přesněji řečeno za dvěma rohy a ještě upilovanými. Nejznámější agent Ústavu pro vyšetřování paranormálních jevů tentokrát nabančí elfímu princi Nuadovi, který hodlá vzkřísit Zlatou armádu složenou ze 4900 mechanických vojáků a s jejich pomocí uvrhnout svět do neplechy.

Mezitím Hellboy randí s kolegyní Liz a vede přátelské debaty s mořským panákem Abem Sapienem.

Nejvíc hellboyovské atmosféry del Torro paradoxně procpal do Faunova labyrintu, v Hellboyovi samotném ustupuje temně gotický feeling režisérovým vizuálním hrátkám.

Jen připomeneme, že dalším del Torrovým projektem jsou dva filmy ze světa J.R.R.Tolkiena – Hobit a spojovací můstek mezi ním a Pánem prstenů.

HELLBOY 2: ZLATÁ ARMÁDA, Hellboy 2: The Golden Army, Akce/Fantasy, USA, 2008, 110 minut, režie: Guillermo del Toro, hrají: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones


V kinech od
04.09.2008

Podívejte se na trailer:



magazin.cz
Miluju vůni make-upu po ránu
Chvíle, na kterou filmoví fanoušci čekali déle než na Tarantinovy Inglorious Bastards, je konečně tady!

Vyhasínající akční hvězda Tugg Speedman (Scorcher VI: Global Meltdown), pětinásobný držitel Oscara Kirk Lazarus (Satan's Alley) a drogově závislý komik Jeff Portnoy (The Fatties: Fart 2) se objeví bok po boku ve válečném spektáklu z Vietnamu!

Trojku hereckých hvězd navíc režíruje Ben Stiller, který se tak vrací k režii po sedmi letech od Zoolandera.

TROPICKÁ BOUŘE, The Tropic Thunder, Komedie/Akce, USA, 2008, 106 minut, režie: Ben Stiller, hrají: Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black

V kinech od: 18.09.2008

Podívejte se na trailer:

magazin.cz
Kdysi dávno v jedné renderované galaxii…
George Lucas nemůže dopustit, aby někdo nalepil na čelo jeho nejslavnějšího dítěte upozornění o prošlé spotřební lhůtě. Proto epickou story o rodu Skywalkerů přiživují komiksy, knížky, počítačové hry a chystají se rovnou dva televizní seriály. Jeden bude hraný a prý se počítá až se stovkou epizod, ten druhý má blíž k horším počítačovým hrám.

Klonové války lákají na rozpačitou grafiku a na rozdíl od stříleček se tady do děje nemůžete zapojit zběsilým klikáním na myš a mácháním světelného meče.

První série Clone Wars vznikla v roce 2003 pod patronací animátorského guru Gendyho Tartakovského. Tvůrce Dexterovy Laboratoře nebo Samuraje Jacka v nich rozehrál 25 tříminutových epizodek, jejichž náplní bylo drcení droidů, šermířské souboje, Yodovy kousky s loděmi Obchodní federace…

Žádné zádumčivé pokoukání, ale parádní bezmyšlenkovitá akce. Film Star Wars: Clone Wars je pilotním dílem nové série Clone Wars, kterou na podzim uvede Cartoon Network.

STAR WARS: KLONOVÉ VÁLKY, Star Wars: The Clone Wars, Akce/Animovaný/Sci-fi, USA, 2008, 98 minut, režie: Dave Filovi, hrají: vyrenderovaní Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Yoda…

V kinech od 18.09.2008

Podívejte se na trailer:

Příště:
Oko dravce si posvítí na nevinného Shiu LaBeoufa. Nestydatý Jan Hřebejk adaptuje Vieweghovy Povídky o manželství a sexu. Stylový Max Payne se pokusí prostřílet kletbou herních adaptací. O nastavování Zrcadel se postará hororář Alexandre Aja v doprovodu Kiefera „Jack Bauer“ Sutherlanda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14