Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Britney slaví narozeniny Cirkusem

Rok po vydání svým způsobem comebackového alba Blackout se problémová pěnice Britney přihlásí s novou nahrávkou. Nadělí si ji k 27. narozeninám.

Album se bude jmenovat poměrně příhodně Circus – skoro jako kdyby Spears chtěla vyjádřit dění kolem její osoby v posledních měsících.

Nebylo toho málo – tahanice o děti s exmanželem Kevinem Federlinem, výstřední chování, boj s alkoholem a v neposlední řadě rozpačité vystoupení na loňském udílení cen MTV Awards. Zahrnout do toho můžeme i zmíněnou desku Blackout, která sice sklidila poměrně příznivé recenze, ale komerčně spíše propadla.

Nyní se zdá, že se kariéra někdejší teenagerské modly a mediální ctnostné panny obrací k lepšímu. Za klip ke skladbě Piece Of Me dostala tři ceny MTV a na slavnostním ceremoniálu se předvedla v nepoměrně lepší formě než loni. Svou roli na zpěvaččině návratu do formy má zřejmě pádná otcovská ruka Jamese Spearse, který se rozhodl přidržet mladou trochu u huby.

Návrat staré Britney?
Výsledky se dostavují, Britney si dává pozvolna do pořádku svůj soukromý život – u soudu si vymohla právo vídat své syny – a jak už bylo řečeno, oslavy jejích 27. narozenin se ponesou ve znamení zbrusu nové nahrávky.

Produkčně se o nové skladby postarají mimo jiné Nate Hills a Max Martin, hitmaker, který Britney před časem dodal trhák Baby One More Time. Pilotním singlem z desky Circus bude píseň Womanizer, která by se v éteru měla objevit už 22. září. Kompletní album vyjde 1. prosince.

Bez zajímavosti určitě není, že v sobě Britney nedávno objevila skladatelský talent, usedla ke klavíru a začala chrlit jednu melodii za druhou. Výsledkem bude deska, na které se zpěvačka podílela zatím největší měrou. Na minulých deskách se autorsky prosazovala jen občas.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 61