Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kylie Minogue / foto:

Kolik stojí Kylie Minogue?

Hodně, pokud chcete, aby uspořádala dva koncerty v Dubaji. Australské pěnici díky tomu ztuční konto o pěkných pár miliónů dolarů.

Exotické místo, exotický honorář. Toť přímá úměra, která platí pro dvě vystoupení, které Kylie uspořádá v Dubaji u příležitosti slavnostního otevření luxusního hotelu Atlantis Palm. Ten se bude vyjímat na umělém ostrově a tvarem bude připomínat palmu.

Netřeba jistě dodávat, že se kolem této akce bude krom Minogue motat spousta dalších známých obličejů.

Zpěvačka odzpívá hned dva koncerty, přičemž jeden bude soukromý a druhý pro veřejnost, přičemž jen za ten soukromý si Kylie připíše nějaké čtyři milióny dolarů k dobru. Párty kolem otevření hotelu pak bude stát slušných 35 miliónů dolarů a údajně má být vidět i z vesmíru.

Madonna za dvacet, Kylie za čtyři
Bez zajímavosti není, že původně se místo Kylie Minogue spekulovalo o jiné globální popové zpěvačce – řeč je samozřejmě o Madonně. V takovém případě by ale honorář za vystoupení vyskočil na rovných 20 miliónů.

Zástupce pořádající agentury Middle East AEG Live production Thomas Ovesen čtyřmiliónový honorář pro Kylii vysloveně nepotvrdil, ale prohlásil, že zpěvačka za koncert dostane ukrutnou sumu peněz, kterou si prý zaslouží.

„Je to špičková zpěvačka a fantastická umělkyně,“ nechal se slyšet. Kylie Minogue momentálně dokončuje turné k nové desce X (propagovala ji v květnu i u nás), které skončí před vánoci v rodné Austrálii.

Pokud jde o Dubaj, pro hvězdy popmusic jde o zaslíbenou destinaci. Emirát, který své bohatství získal z těžby ropy, totiž neváhá investovat velké sumy do zábavního průmyslu a interpreti, kteří zde v minulosti vystupovali, si vydělali mnohem víc než na koncertech v Evropě nebo v Americe.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 64