Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Curious Case of Benjamin Button / foto: Shutterstock

Tohle je Brad Pitt. Poznali byste ho?

Tohle že je Brad Pitt? Tenhle stařík? Ani náhodou! Ale ano, lamač dívčích srdcí prošel neuvěřitelnou přeměnou v rámci svého nového snímku – Podivuhodný případ Benjamina Buttona.

Film (trailer na konci článku) je adaptací příběhu Francise Scotta Fitzgeralda z dvacátých let minulého století, opravdu podivného příběhu. Pojednává o chlapíkovi, který se narodí v těle osmdesátiletého muže a postupně začne mládnout.

magazin.cz

magazin.cz

 

Jako padesátník se pak zamiluje do pohledné třicátnice Daisy. A to dává tomuhle filmu další úžasný impuls. Jako by nestačilo jen obrátit koloběh života...

 

Nezvyklá lovestory začíná na konci první světové války a končí v 21. století. Sympaťák Brad Pitt prožívá svůj život v opačném směru a vedle své zvolna stárnoucí lásky v podání další hvězdné tváře Cate Blanchett mládne. Ovšem pozor, to se děje pouze navenek, duševně hrdina stárne jako všichni ostatní.

magazin.cz

magazin.cz

 

Spolu s Bradem Pittem a Cate Blanchett se ve snímku pod taktovkou Davida Finchera představí i Julia Ormond či Tilda Swinton a další.

 

Vzhledem ke kvalitě Fincherových snímků se máme na co těšit a pohled na staříka Brada Pitta bude jistě stát za to. Právě výpravnost snímku je podle prvních zpráv velkolepá.

magazin.cz

 
Prohlédněte si trailer filmu:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 340