Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gemma Arterton / foto: Daily Mail

Odtajněno. Slizká smrt nové Bond girl

Není neobvyklé, že Bond girl je sprovozena ze světa bizarním způsobem, ale zatím žádný nebyl tak slizký, jaký čeká Gemmu Arterton v nejnovějším příběhu 007 Quantum Of Solace.

Britská kráska Gemma Arterton hraje agentku MI6 Fieldsovou, která má dohlížet na nezkrotného Bonda. Bohužel, Fieldsová se konce příběhu nedožije.

Je ponořena do surové nafty a její bezvládné tělo je ledabyle pohozeno na postel do sněhobílého povlečení. Toto aranžmá neodbytně připomíná jinou scénu, tu z bondovky Goldfinger z roku 1964.

magazin.cz

Arterton pokrytá naftou v Quantum of Solace


magazin.cz

Shirley Eaton jako nebohá Jill Masterson v Goldfingerovi

Gemma popisuje, jaké to je, být vykoupaná v surové naftě: „Nemohla jsem se hýbat. Nemohla jsem dýchat. Navíc jsem nic neviděla ani neslyšela, protože to nateklo i do uší. Byl to velice nepříjemný zážitek, ale na druhou stranu je to něco, co si budu pamatovat nadosmrti.“

I producenti přiznávají, že se nechali pamětihodnou scénou z Godfingera inspirovat. V originále je Goldfingerova přítelkyně Jill Masterson, kterou hrála londýnská herečka Shirley Eaton, svým šéfem zavražděna, protože zradila a vyspala s s 007. Je udušena tak, že je její tělo do posledního místečka pokryto zlatem.

James Bond, kterého hrál Sean Connery, ji nalezl v hotelovém pokoji ve stejné pozici, do jaké režisér Marc Foster naaranžoval Arterton.

magazin.cz

Polibek do kamery

Aby dvaadvacetiletá Gemma Arterton získala jednu z nejžádanějších rolí na světě, musela zvítězit v konkurzu nad více než patnácti sty rivalkami. Při tom na stříbrném plátně debutovala teprve vloni v remaku prostopášné komedie St Trinian’s.

V propagačních materiálech prozradila, jak líbá její filmový partner Daniel Craig: „Líbání s Danielem bylo úžasné. Nic jiného jsem ani nečekala. Stále nemohu zapomenout na to, jak v Casinu Royale vyšel z moře. Bylo to tak sexy.“

magazin.cz

Fotografie z nové bodovky uveřejnil The Mail ve svém nedělním vydání. Premiéra v české republice je skutečně za rohem. Na nové dobrodružství neohroženého agenta 007 Jamese Bonda Quantum Of Solace si můžete zajít již 6. listopadu.

Těšíte se na novou bondovku Quantum Of Solace?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 91