Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Líbímseti.cz ohlašuje comeback Luneticu!

Zapomeňte na všechny články a reportáže, že se Lunetici už nikdy nevrátí.

Ať už jste tuhle čtyřku milovali, nebo nenáviděli, byla to před deseti lety právě skupina Lunetic, jejíž songy likvidovaly české hitparády, zpívaly se na každém rohu a beznadějně vyprodávaly haly po celé ČR.

 

Vydavatelství Universal přichystalo k desátému výročí skupiny Lunetic vydání DVDčka se všemi jejich klipy, a to byl ten pravý čas, kdy se podařilo LíbímsetiLife – jako jediným po mnohých nezdařilých pokusech ostatních – vrátit Lunetiky zpátky na pódium.

 

„Je to opravdu velká náhoda a ohromná událost. Ještě před několika dny jsme ani my sami nedoufali, že se dokážeme dát zase dohromady a vystoupit,“ řekl Martin z Lunetiků.

 
Lunetic živě?! Ano!

Jediné dvě exkluzivní vystoupení skupiny Lunetic se po deseti letech uskuteční na akcích Líbímseti v Liberci a také Praze.

 

Živě a s kapelou za zády si pánové střihnou hity jako Máma, Chtěl bych Tě líbat, Dotyky nebo Ať je hudba Tvůj lék. Čeká na vás nejen vystoupení, ale taky křest nového DVD a spoustu dalších překvapení.

 

Na pódiu po deseti letech, a to pouze a jen během těchto dvou večerů si spolu znovu zazpívají Lunetic v původním složení - Aleš, Martin, David a Vašek.

Skončili před šesti lety

Hoši to zabalili v roce 2002, když pobláznili davy roztoužených dívenek na prahu puberty. Po rozchodu se živili rozličně.

 

Martin to znovu zkoušel s hudbou, pracoval v restauraci v Dublinu a dokonce se pokoušel dostat do jisté reality show. Vašek natočil sólové album, objevil se v muzikálu, ale nic naplat, ani on mimo rámec kapely příliš neuspěl. Aleš se chytil coby moderátor v rádiu a David se prý zabývá východní filozofií, chvíli žil v Anglii, pak dělal jako truhlář.

 

Teď se tihle čtyři znovu pokusí dobýt světla ramp. Byť jen ve dvou vystoupeních…

 

 

Nechceš si nechat tuhle jedinečnou akci ujít?

Sleduj web klubů www.libimseticlub.cz a www.kamikazeclub.cz.


Brzy se na Magazín.cz a LíbímsetiLife dozvíš další info.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 629