Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: Frank Micelotta

Britney se v novém klipu svlékla

Britney udělala vše pro to, aby byl její comeback úspěšný. Doslova. V možná nejdůležitějším klipu své kariéry se neváhala svléknout.

Tříminutový klip Womanizer měl ve Spojených státech premiéru minulý pátek. Šestadvacetiletá zpěvačka v klipu vystupuje jako dračice, která pronásleduje skvěle vypadajícího mladíka. Při stíhání se proměňuje v různé osoby a střídá převleky.

magazin.cz

Mezi jednotlivými epizodami roztouženě svíjí v sauně, odděna jen v rouše evině. Je vidět, že svou přeměnu v novou osobu vzala Britney opravdu vážně. Její štíhlá sexy postava je zpět. Tvrdá dieta a hodiny a týdny strávené v posilovně přinesly kýžené ovoce.

Klip začíná záběry na nahé protahující se tělo zpěvačky. V zápětí odhalí svou tvář sexy hospodyňky připravující snídani. V další scéně si obléká stroze střiženou černou paruku a brýle a pronásleduje svou mužskou oběť do kanceláře, kde jako dominantní sekretářka svádí a rovná v kanceláři do latě úředníčky.

magazin.cz

Následuje přeměna v servírku. V přiléhavých černých kalhotách a vestičce z PVC, které odhaluje její nově vypracované bříško, pózuje šestadvacetiletá zpěvačka v typickém číšnickém postoji, aby vzápětí rozjela pořádnou pařbu v restauraci. A přichází poslední přeměna v řidičku limuzíny. Klip vrcholí dráždivou ložnicovou scénou.

Na abum Cirkus, který uvádí aktuální singl Womanizer, vyjde 2. prosince, na její sedmadvacáté narozeniny.

Podívejte se na ceý klip:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 338