Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: Shutterstock

Daniel Radcliffe už má Pottera plné zuby

Britský herec Daniel Radcliffe se nemůže dočkat konce natáčení příběhů o kouzelnickém učni Harry Potterovi.

Představitel slavného čarodějnického učně Harryho Pottera, britský herec Daniel Radcliffe, už má plné zuby natáčení pohádkové série o malém čarodějovi, který mu přinesl celosvětový věhlas. Herec je přesvědčen, že ho věčné převtělování do Harryho Pottera brzdí v rozletu jeho dospělé kariéry.

Daniel, který hraje Harryho Pottera více než půlku svého života, je už charakterem čarodějného učně otrávený, i když si je vědom toho, že bez něj by nebyl vůbec ničím.

Přesto se těší, až dotočí závěrečný díl série s názvem Harry Potter and the Deathly Hallows, který bude kvůli své obsáhlosti rozdělen na dvě části. Ty přijdou do kin v roce 2009 a poté 2010.

"Harrymu vděčím za mnohé, ale rád bych se pohnul dále. Už nejsem ten malý chlapec a rád bych to divákům dokázal. Doufám, že si mě režiséři nezaškatulkovali jako prcka, který je vhodný leda tak do pohádky," nechal se slyšet herec.

O škatulku se ale moc bát nemusí, ostatně svou dospělost svérázně deklamuje v broadwayské divadelní hře Equus, kde se ukazuje zcela nahý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 181