Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Osburne / foto: Shutterstock

Kelly Osbourne jde pod čepec

Táta Ozzy bude mít doma veselo, jeho dcerka Kelly se bude na jaře vdávat. Tedy, plánuje to, ale známe tahle rozhodnutí celebrit, jsou vrtkavá jako jízdní řád ČD. Každopádně Kellyiným vyvoleným je 19letý model Luke Worrel.

Chlapík s pozoruhodně znějícím příjmením se ze svých úmyslů vůči slečně Kelly vyznal zhruba před dvěma měsíci a veselka by měla proběhnout v Las Vegas na jaře příštího roku. Bude to zřejmě celkem povedená taškařice, neboť, jak pravili nevěstini přátelé, Kelly by si představovala spíš veselý obřad než kdovíjak nákladnou a pompézní akci. Právě z toho důvodu snoubenci zvolili Las Vegas a sňatek v Elvisově stylu.

Líbánky pohledné dvojice proběhnou na karibském ostrově St. Luica – nejprve si Kelly a Luke dopřejí pár dní soukromě, posléze se k nim připojí rodina, přátelé a proběhnou bujaré oslavy.

Nu, jestli bude papá Ozzy, takto rockový bourák par excellence ve formě, Kelly a Luke na tento zážitek nezapomenou – jak si ostatně předsevzali.

magazin.cz

Koneckonců, ona i samotná Kelly ví, jak chutná kocovina a o jejích drogově-alkoholových eskapádách psal svého času bulvární i ten serióznější tisk velmi ochotně. Krom této reputace má Kelly Osbourne ještě kariéru zpěvačky, ovšem s poněkud problematickými výsledky.

Debutovala v roce 2002 albem Shut Up, na nějž zařadila i předělávku Madonnina hitu Papa, Don’t Preach. Velmi diskutabilní. Příliš nezabodovala ani druhým počinem Changes, kde si s ní zapěl i pan otec – Changes je ploužák z raného období Black Sabbath.

Třetí album Kelly připravila na míru Linda Perry. Jmenovalo se Sleeping In The Nothing a neslo se ve znamení tehdy kulminujícího e-clashe. Celkem zajímavé, ale rovněž postradatelné. Pár hitů se nicméně našlo. V mezičase se Osbourne přihlásila i kromobyčej pitomým a zbytečným DVD Live At The Electric Balroom.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 126