Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Britney Spears: Chci na opuštěný ostrov

Uplakaná Britney Spears v dokumentu o svém životě prohlásila, že by se příští rok chtěla znovu vdát a mít další děti. Jaká je pak její představa ráje? „Odjet na opuštěný ostrov se svými dětmi a vysněným mužem.“

Přestože si v posledních měsících dává život do pořádku, někdejší popová princezna rozhodně není spokojená. Na televizní obrazovce prohlásila, že se cítí „smutná“ a „opuštěná“. Dlouho očekávaný dokument o životních eskapádách kontroverzní blondýnky s názvem Britney: For The Record odvysílala televizní stanice MTV.

 

Britney v něm hovoří o vysněném muži, který by ji učinil šťastnou. Připouští, že pokud se v minulosti zamilovala, vždy ve vztahu dávala víc než dostávala od partnera. „Když miluji někoho, jsem v tom až po uši. Téměř jsem se rozdala, dávala jsem ze sebe všechno, ale nedostávala dost na oplátku,“ soudí.

 
Ničeho nelituji

Přátelům ve snímku také řekla, že by se příští rok ráda znovu provdala. Právě s mužem svých snů by pak ráda odjela na opuštěný ostrov. S ním a s dětmi. „Tak si představuji ráj. Nikdo by za námi nemohl, měli bychom klid. O tom sním,“ doplnila.

 

Britney také odhalila, že uvažuje o sepsání autobiografie, v níž by údajně řekla o svém životě vše. Zároveň uvedla, že ačkoliv si v životě prošla lecčíms, ničeho nelituje. „Nemohu litovat, protože se domnívám, že všechno v životě se děje z nějakého určitého důvodu. Jdu životem trochu jako Karate Kid,“ utrousila.

 

Přesto se neubránila slzám, když popisovala svůj současný „osamělý“ život. „Když lidem vyprávím, jak se cítím, slyší mě, ale doopravdy vlastně nenaslouchají. Slyší to, co chtěji slyšet. Je to zlé, jsem smutná,“ vzlykala. „Předtím jsem byla pěkně v pohodě, cool holka. Ale to je pryč, taková už vážně nejsem.“

 
Nejsem obětí úspěchu

Odmítla však, že se stala obětí svého úspěchu. „Z nějakého důvodu jsem byla zařazena do téhle kategorie. Nesnáším to, protože obdivuji lidi, kteří si z každé situace dovedou vzít to dobré a zůstanou pozitivní. Nesnáším, když si lidé stěžují a teď to občas sama dělám. Musím to změnit,“ uvedla.

 

Britney také zavzpomínala na neslavné oholení hlavy. „Byla to tak trochu rebelie. Na chvíli jsem se cítila volná a svobodná. Řada lidí si myslela, že mi trochu hráblo, ale lidé si přece holí hlavu pořád, tak proč ne já?“ prohlásila.  

 

Zpěvačka sledovala pořad ve studiu MTV. Zdálo se, že je celkem spokojena s tím, jak byl dokument sestříhán a co o ní řekl světu. „Dobrý,“ prohlásila lakonicky po jeho odvysílání.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 145