Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: robbiewilliams.com

Robbie Williams se prý vrátí do Take That

Takto přesvědčeně hovoří Gary Barlow z chlapeckého (dnes už spíš pánského) kvartetu Take That, který opět brázdí pódia a nahrává alba.

Barlow byl hostem pořadu BBC Newsbeat, kde mimo jiné prohlásil, že podle něj je návrat Robbieho Williamse do obnovených Take That jen otázkou času.

Sdělil, že všichni čtyři členové kapely jsou s dosud stále trucujícím Williamsem v opětovném kontaktu a údajně to vypadá, že jsou veškeré staré spory zažehnány.

„Pořád se nás někdo ptá, kdy se konečně dáme dohromady v klasické pětičlenné sestavě. Věřím, že tenhle den jednou určitě nastane, jen si ještě nejsem jistý, kdy to bude,“ sdělil optimisticky Barlow a návdavkem prohlásil, že nálada v kapele je momentálně výtečná, všichni si obden mejlují, volají a podobně. Prostě zlaté časy jsou zpátky, což potvrzuje i zájem fanoušků o nejnovější album The Circus, kterého se zatím prodalo přes 130 000 kopií.

„Hodně jsme se s Robbiem přes léto vídali a je to skvělé, jako kdybychom se vrátili do 90. let,“ pochvaluje si Gary Barlow.

Robbie zatím mlčí
Chybí zatím vyjádření druhé strany, tedy Robbieho Williamse, který se před lety s Take That nerozešel právě v dobrém a spekulace o možném návratu dosud shazoval ze stolu.

Pro comeback ale hovoří i fakt, že v posledních letech to s jeho dosud neselhávající sólovou kariérou nebylo právě valné. Poslední album Rudebox vzbudilo rozpaky všude, kde se objevilo, a o následovníkovi zatím ticho po pěšině.

Navíc se nedávno objevily spekulace, že se Robbie Williams na dráhu zpěváka vykašle úplně a začne se věnovat fenoménu UFO, jehož je vášnivým zastáncem. Kdo ví, možná bude-li správná konstelace planet, možná se věrné fanynky dočkají vysněného návratu plyšáků v kompletní sestavě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24