Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Milostný trojúhelník z filmu Mamma Mia

Filmoví fanoušci mají rádi příběhy ze zákulisí, nové lásky a zničené staré lásky, jejichž životy změnil právě film. Během natáčení filmu Mamma Mia také jedna nová láska vznikla a jedna stará kvůli tomu musela skončit.

Tenhle příběh nové filmové lásky je tak složitý jako příběh filmu Mamma Mia, kde hlavní hrdinka na svou svatbu pozve 3 své potenciální tatínky a teprve pak zjišťuje, který je ten pravý.

Kdo je pro ni ten pravý, zjišťovala herečka Amanda Seyfried nejen na plátně. Během natáčení se totiž zamilovala do svého hereckého partnera Dominica Coopera, kterého filmový svět znal teprve krátce. Cooper se prosadil díky roli pana Willoughbyho v televizní verzi slavného filmu Rozum a cit.

Zrodila se hvězda
Jenže v době natáčení Mamma Mia byl třicetiletý Dominik zadaný. Když začal natáčet abbácký muzikál, chodil už celkem 12 let se svou první láskou Joannou Carolan, osobní asistentkou spisovatele Harolda Pintera.

Jenže osmadvacetiletá Joanna mu nejspíš nezazpívala „Take a chance on me“. To krásná herečka a zpěvačka Amanda tohle dokáže a umí při tom omámit nejedno mužské srdce. Oproti rolím obyčejných fiflenek, které dřív hrála, byla ve filmu Mamma Mia nádherná, přirozená a díky tomuto muzikálu se z ní stala skutečná hvězda.

Navíc opravdu dobře zpívá, o čemž svědčí i fakt, že ústřední píseň z Mamma Mia, kterou nazpívala, se pevně drží v hitparádách.

magazin.cz

Diváci ji sice už mohli vidět třeba ve filmu Protivný, sprostý holky, ale tam byla tuctová a přesně podle názvu filmu. Když je hodně namalovaná, splyne s davem, ale s přírodním líčením jako v Mamma Mia vynikne její nadpřirozeně hezká tvářička.

Amanda se narodila v roce 1985, už od 11 let dělala modelku. V roce 2004 natočila zmiňovaný film Protivný, sprostý holky. Kromě řady dalších rolí a roliček můžeme zmínit třeba Lilly Kane – nejlepší kamarádku hlavní hrdinky seriálu Veronica Mars.

Jejím koníčkem je sbírání džínových kalhot. Má jich celou hromadu a nakupování miluje.

magazin.cz

Dominic se se svou první láskou rozešel, ale jak už to tak chodí, nekápl na veřejnosti úplně božskou. “Už spolu nejsme. Nejspíš proto, že teď  trávím příliš mnoho času nad svou novou rolí v muzikálu Mamma Mia a koncentruju se spíš na kariéru.“

Ve stejnou dobu se novináři vyptávali i Joanny, jestli s Cooperem ještě stále chodí. “Ne, už ne, ale nechci o tom mluvit. Ale je to stále můj nejlepší kamarád a já mu přeju všechno nejlepší.“

Na dvou židlích
Jenže jako by stále miloval obě, s Amandou randil, ale Joanně prý občas zamilovaně vrkal do telefonu. Že by ji chtěl zpět? Na chvíli to spolu zas zkusili, Joanna mu odpustila, ale nevydrželo jim to dlouho. Dominikovo přelétavé srdce zase odletělo za jeho nevěstou. Tedy za Amandou, se kterou na plátně prožil vše, i zásnuby a chystanou svatbu.

Minulý víkend spolu byli v Londýnském klubu Mahiki, kam rádi chodí mladí členové královské rodiny. Cooperovi přátele se nechali slyšet, že by se jim mnohem víc líbilo, kdyby se vrátil ke své lásce z dětství.

„Joanna to s ním skončila, protože ji naštvalo, že jí zahýbal a dělal z ní blbce. On si myslí, že by ho ještě stále byla schopna vzít zpět, kdyby to skončil s Amandou, jenže to už asi bohužel není pravda. Dominic říkal, že Joannu stále miluje, a že jsou jedno tělo, jedna duše a měli by spolu strávit celý život, ale už je to pryč. Zahrává si s ohněm. Chtěl by obě, ale to nejde. Ale s Joannou se znají od dětství, chtěli se vzít, je to už pryč, ale on jí stále volá.“

Už ho nechce
Joanna už ho nechce. „Zažili jsme spolu nádherných 12 let, ale je to pryč. Tenhle rok utekl tak rychle. Chystám pilotní díl ke komedii, kterou jsem napsala a stále ještě pracuji pro Harolda Pintera.“

Cooperův mluvčí novinářům sdělil: "Jeho soukromý život už nebudeme komentovat.“ Amandin mluvčí se už k této záležitosti nevyjádřil vůbec.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 201