Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marek Ztracený / foto: Korzo

Ztracený plánuje další várku lásky

Po loňském úspěchu s deskou nazvanou Ztrácíš nabral začínající muzikant Marek Ztracený spoustu energie a chuti do práce. Částečně mu prý k tomu dopomohla i cena Objev roku v Českém slavíkovi.

Nyní pracuje třiadvacetiletý zpěvák a pianista na novém albu a svým fanouškům opět slibuje spoustu lásky.

 

"Písničky už máme hotové, teď jde jen o to, jak to hudebně pojmu já a jak to pojme producent. Sám ještě přesně nevím, jakým směrem by se deska měla ubírat, ale mám pocit, že bude trochu živější a určitě zamilovaná," říká muzikant, který své skutečné jméno tají. Příjmení Ztracený totiž používá jako pseudonym.

 

Poprvé v Kredenci
"Všichni mě zatím znají jen jako kluka u piana, ale to by se s novou deskou mělo změnit. Baví mě hrát naživo, miluji rock´n roll a těším se na turné a na to, jak budeme hrát v létě po festivalech,“ tvrdí.

 

„Už teď máme nasmlouvané nějaké koncerty a já pořád neztrácím energii," dodává rodák z Železné Rudy, který se hře na klavír věnuje již od dětských let a ovládá hru na sedm hudebních nástrojů.

 

Fanouškům se poprvé představil ve skupině Kredenc, kde hrál na bicí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108