Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ozzy Osbourne / foto: Shutterstock

Ozzy a Sharon vyhráli nad bulvárem

Nepěkně se britský list The Sun otřel do rockového párku Ozzy a Sharon Osbournových. Letitý metalový harcovník s chotí to ale nenechali jen tak bez odezvy a bránili se. Úspěšně.

The Sun bude platit – aby taky ne, když si dovolil napsat, že panovačná Sharon svého Ozzáka nutí pracovat tak tvrdě, až z toho měl starý pán málem smrt.

Článek vyšel v dubnovém vydání v roce 2007 a popisoval, kterak paní Osbourne nutí svého manžela dřít jako mezka a hojně koncertovat, i když se tento nenachází právě v dobré kondici. Právníci rodiny Osbourneových shledali, že jde o nesmírně urážlivé a lživé informace, které se nijak nezakládají na pravdě.

Do starého železa ne!
Není to poprvé, kdy se tisk snažil poukázat na to, že slovutný Ozzy je dnes spíše chabým odleskem sebe sama a někdejší rockový monolit se začíná povážlivě drolit. Nikdo netvrdí, že je Ozzy v záviděníhodné kondici, ale do senilního stařečka má ještě pořád zatraceně daleko.

Zatím poslední album Black Rain z roku 2007 dokázalo, že Ozzy pořád ještě nepatří do starého železa. Několikrát ohlásil odchod ze scény – definitivním albem na rozloučenou mělo být mimo jiné No More Tears z roku 1991, z něhož se nakonec vyklubal možná největší Osbourneův komerční triumf, zmínit stačí baladu Mama, I’m Coming Home. Následovala rovněž velmi úspěšná díla Ozzmosis, Down To Earth a posledně zmíněný Černý déšť.

Do toho si pantáta Ozzy střihl comebackové turné Black Sabbath a nechal se slyšet, že by rád se svými někdejšími kumpány ve zbrani střihl ještě jednu studiovku. Nestalo se a obě strany se rozešly za svým.

Jistě, máme tu nepopiratelná faux pas, jako když se někdejší pojídač netopýrů vyprodává v blbé reality show (The Osbournes), ale pořád je to ještě respekt k zavedené značce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162